A férjemet megcsípte legalább vagy 3 darázs, és nagyon fáj a feje... (tudásbázis)
Szia...
Jó egészséget kívánok Neki..remélem ma már sokkal jobban lesz..!
Sziasztok!
A feje az még mindig fáj neki, de ma délutános a dokink. Felhívtuk hogy ez normális e hogy fáj a feje, azt mondta hogy erre gyógyszert kell szedni, és ki volt akadva hogy az ügyeleten nem írtak fel neki semmit...
Na mind1, délután megy és kiváltja a gyógyszert amit szednie kell majd rá.
Köszönöm az érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok!
Jó reggelt..Én is azt szeretném kérdezni ,hogy telt az éjszaka...????
Szia!
Hogy van a férjed? Jobban van?
Nagyon sajnálom!Őszinte részvétem!:(
Remélem a mi esetünk nem fajul el ennyire!
Aput ma temettük el. 23-án megcsípte egy -vagy több darázs(nem volt rá allergiás)elvesztette rögtön az eszméletét, leállt a szíve, keringése.1 hétig volt intenzív osztályon kómában. mindenképp menjetek orvoshoz.
nekünk is volt, csak elfogyott...És pont most csípte meg :(
szeriintem,is,ha,nincs,kalcium,akkór,az,ügyelet,1219
sajnos ez van..
és ha rosszabbul lesz, és esetleg kórházba kerül, honnan tudjam hogy mit adtak neki?!
ez a magyar egészségügy...
Kálcium injekció, az mindig van nálunk a hűtőbe, mer t ki tudja melyik ismerősünket csípi itt meg valami.
szerintem is hívd fel akkor az ügyeletet és mondd el,hogy mi a problémátok...le nem szedik a fejed..de azért jó lett volna tudni mit is kapott a férjed..nagyon értékelem ,hogy az embert semmibe se veszik..mg arra se méltatják,hogy tájékoztassák mit adnak be neki:(((
sajnos itt nem szokásuk közölni a beteggel hogy mit kap.Még ha megkérdezzük az sem tetszik..
fehér színű volt, és csak egy kevés kellett belőle.
igen adtam már neki, algoflex-et.Nem tudom hogy mit adott neki,nem mondta meg..
Csatlakozom az előttem szólókhoz, Calcium, ha van akkor Calcium Sandoz C-vitamin, de ettől függetlenül mindenképp menjetek ügyeletre!!
lehet hogy az lesz, köszi..
akkor azért fáj a feje..adtál neki fájdalomcsillapítót???és az orvos mit adott neki..nem tudod???de feltétlen itass vele kalcium pezsgőtablettát azt kapsz a boltban is...
Valószínűleg tetanuszt kapott. Az okozhat fejfájást. De ha nem bízol benne, menjetek vissza az ügyeletre.
Szerintem egyszerűen hívd fel az ügyeletet. Mondd el, hogy voltatok ott, de még mindig fáj a feje és ez normális-e. Éjszakára ne maradjatok bizonytalanságban. Jobbulást a férjednek!
Calcium pezsgőtabi kevés vizben feloldva elég hamar hat.
SÜRGŐSEN IGYON KALCIUMOT!!!!! Ha fulladás, nyelv dagadás érzése is van, azonnal menjetek az ügyeletre!
ha an otthon kálcium azt ittas vele,vagy claritint adj neki,mert lehet allergiás ra.de lehet ügyeletre kellene menetek
szia..nem allergiás a csípésre adj neki zyrtec tablettát és kalciumot ,hol csípte meg???
...
Ráadásul allergiás is rá.Voltunk az ügyeleten, ott kapott valamilyen injekciót,de a feje az még mindig nagyon fáj.Ez baj?Menjünk vissza az orvoshoz?
A férjemet megcsípte legalább vagy 3 darázs, és nagyon fáj a feje...
További ajánlott fórumok: