20hós kisfiam lábát megcsípte valami-nem szúnyog és elég csúnya az egész lábfeje-elvigyem orvoshoz? (tudásbázis kérdés)
Csípte már meg szúnyog és nem így nézett ki,bár az ügyeletes is azt mondta lehet hogy ez másik "fajta" szúnyog volt.
De azért ne szedjétek le a fejem...
Megvan a köztes megoldás! TELEFON:)
Felhívtam az ügyeletet: Calcimusc meg borogassam ecetes vízzel mást bent sem tudnának csinálni... Túlzott bőrreakció a rovar nyálára.
Azért köszönöm mindenkinek:))
Arrival:biztos én sem érteném ha EÜ-s lennék!De szerintem ez genetikailag kódolva van:)) Napközben vársz hátha jobb lesz,este meg már nem bírod:)))
nem nőtt csak reggel még nem volt annyira egybefüggő a pirosság,kb délre pirosodott be az egész, azóta nem változott.
Jajj de nem tudom mi legyen...
mennék is meg nem is
(egyszer sírva jöttem ki a gy.ügyeletről éjjel hogy minek vittem a gyereket-azóta nem igazán szívelem a gyerekügyeletet)
mondjuk biztos nem tudnék nyugodtan aludni...
mit csinálnak az ügyeleten?
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Feldagadt a szám, elmenjek vele orvoshoz?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?
- Kisfiamat kb. fél órája életében először megcsípte egy darázs. Ha allergiás lenne rá, milyen tüneteknek kellene már jelenkeznie?
- A férjemet megcsípte legalább vagy 3 darázs, és nagyon fáj a feje...
- 10 hónapos kislányomnak feldagadt a szája, kb úgy néz ki mintha megcsípte volna a méh, de semmi nem csípte meg!!! Mitől lehet?