Kutyámat behoztam a lakásba, de ígysem bírja a tűzijátékot nagyon sír hiába nyugtatom. Alvássegítő gyógynövénykapszulát adhatok neki? (tudásbázis kérdés)
Nálunk az vált be, hogy felhangosítottuk bent a TV-t vagy a zenét, így nem hallották a durranásokat és megnyugodtak.
Ez kész. Kb sírok a nevetéstől :)
Tiszta lökött vagy, de bírlak. :)
(Gyanítom nem ez az első és egyetlen regisztrációd)
Nem is gyököt vonni akarom megtanítani, hanem a szögfüggvényekre, az fontosabb.
Ugat, mert kutya... nyugtatótól pláne nem fog gyököt vonni! Sokkal okosabb gyógyszerezni LOL
A szőnyegre nem hozhatom be:(
Ezúttal nem lehet kivételt tenni?
A szomszéd kutyájával nem vagyok olyan viszonyban hogy bármit elfogadjon tőlem. Amúgy nem ártana neki, rendkívül ostoba jószág. Ugat ha
-jön a busz
-jön a postás
-jön a szemetes
-ha elmegy otthonról a gazdája
-ha hazajön a gazdája
-ha harangoznak a templomban
-ha másik kutyát lát
-ha engem lát
-ha bárkit lát
Jelenleg éppen komolytalan, amúgy meg hullámzó és nem kell mindent komolyan venni amit írok.
Nálunk folyamatosan durronak és nem bírja, reszket annyira fél:((
Nem győz a Férjem kimenni hozzá, hogy megnyugtassa!
Szegény a kazánházba van, nem a kutyaházba.
A lakésba nem jöhet be:(
remélhetőleg a szomszédod is hasonlóképpen tesz, akinek benyugtatóztad a kutyáját...
Ez így van, például ha cicának lázcsillapításra paracetamolt adnak garantáltan meghal, vagy súlyosan károsodik a mája.
Nem stimulálja, ellenkezőleg:
"szedatív (nyugtató), hipnotikus (altató), szorongásoldó (szorongásoldó), görcsoldó (antikonvulzív), izomlazító (izomrelaxáns) és amnézia-okozó (emlékezet-kiesés) tulajdonságaikat használják fel."
(Forrás wikipédia)
Hozzá lehet szokni ha valaki úgy eszi mint a Tik-tak cukrot. Alkalmi használat során nincs hozzáaszokás.
Én fűtök és beengedem a cicát.
Jó, hát ez a te dolgod, ha meg tudod oldani anélkül is az csak jó.
Nincs kutyám. Cicám van, de neki nem kell efféle. Szépen elmagyaráztam neki hogy ez egy ilyen nap, nem kell megijedni. Bólintott hogy megértette. És nyugisan csucsukál a kemence tetején.
Amúgy tudom mi a Xanax. Az egy magas potenciálú benzodiazepin, szorongásoldó, én is szedtem attól lettem ilyen.
Csucsukál a nagy hidegben és nem érzi, hogy kihűl. F@**@... legalább boldogan éri a fagyhalál.
Csak éppen a jó háziorvos azt mondja, hogy kémiailag erős, és elég erősen stimulálja az agyat. Én régen volt hogy beszedtem, és a látásom is elhomályosodott. A másik probléma az, hogy hozzá lehet szokni. Olyan mint a drog.
Az, hogy bizonyos humán gyógyszerek adhatóak állatoknak is (állatorvos javallatára és felügyelete mellett), az nem azt jelenti, hogy bármelyik jó nekik és felcsaphat akárki botcsinálta állatorvosnak. Másrészt a humán gyógyszerek nagy része méreg a kutyának. Nem véletlen, hogy a félős kutyák gazdáinak a zsebét nem tömik tele ilyen erős nyugtatókkal, aki hasonló problémával keresi fel az állatorvosát. Nincs gyenge idegrendszerre orvosság. Ez genetika...
Az embergyereknek sem lesz baja 1 szemtől,mégsem adok neki!!!!!!
Vagy mégjobban meggajdul.
Nem vicc. Van állatterápia. Ez a természetes, alternatív megoldás. Ugyanúgy van testük, lelkük, energiarendszerük, mint az embernek. Csak ösztönösen működnek. Ők is gyógyíthatók. Főként a helyes kapcsolattartással.
Ez mindennél többet ér!:D
Mert a xanax,szanax tiszta humán...tényleg..
Szegény kutyád...Valszeg az előző életében háborús bűnös volt...TE tudod egyáltalán mi az a szanax xanax?
További ajánlott fórumok: