Kutyakakival a tűzijátékozók ellen (beszélgetős fórum)
BÚÉK!
A 3 hónapos kisbabám felriadt, mikor a házunk előtt kezdtek durrogtatni...
Most meg teli vannak a környező utcák a tűzijátékok és petárdák maradékával. Igazán szép újévi látvány.
BÚÉK! Mindenkinek!
Nálunk kb. 1-ig tartott a tűzijáték. "Páholyból" néztem néha, mert itt at erkély előtt bomlott szét a sok fény. :)
Ja, és reggel 7-kor még ellőtték a tartalékokat.
Ezt meg ma olvastam:
"A légszennyezettség ilyenkor Magyarországon is jelentősen megnövekszik – mondta a Levegő Munkacsoport elnöke."
Neked is Boldogat!
Nálunk fél 2-ig ment a tűzijáték, nem sokat aludtam, de ennyit ki lehet bírni, eddig föl sem tűnt (ja mert sosem voltunk itthon :).
Nyuszi sem szaladt világgá, bár pár nagyobb durranásnál dobbantgatott és fülelt :)
Jó reggelt! Boldog Új évet!
Volt nagy tüzijáték . Gyönyörű volt így hogy nem volt közvilágítás. Hanggránát is volt dögivel. Minden kutyám megvan, és az összes papagáj is! Nem rongáltak, buliztak! :)
Biztos jól mulat az a család.
Hogy idézzek: "Egy évben egyszer ki lehet bírni."
A tűzijáték még csak hagyján, az még szép is. Bár a belvárosban az is veszélyes.
A petárda viszont simán csak veszélyes, kártékony és felesleges.
Az pontosan mit jelent?
Egy audi a4-es árát? :D
:(
Taplók mindenhol vannak!
Most jött a hír egy portalon egy csopiban hogy bedobták egy család ablakát petardakkal.
Na ennyit erről
Hahaha!
Elveszti közpénz jellegét! KöSZpénzzé válik! 😁
😁 Szerintem az ország sok részén van ez így.
Na itt most néztem, egy sorozatot lőttek fel. Szép volt.
Apa kezdődik! 😁
Jé!!!
Nem kapcsolták fel az utcai világítást ! Tök sötét a város! Csak a tüzijátékot látni!
Az kénytelen, hacsak le nem engedi a redőnyt.
De én szeretem! 😁
Van, hogy itt előttünk terül szét a csili-vili. (11. em) De magasra is lőnek rengeteget.
Akkor az nem is olyan vészes!
Itt éjfélre olyan tűzijáték lesz, hogy az aug. 20-i elbújhat mellette. Legalábbis a hosszában. De látványos szinte minden évben.😁
További ajánlott fórumok:
- Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára?
- Augusztus 20-a, és a tűzijáték...
- A szerelem az agyban vagy a szívben alakul ki? – avagy a hormonális tűzijáték és a szerelem mítoszai
- Imádom a tűzijátékot. Aki meg nem tud vigyázni az állataira...
- Szeretnék tűzijátékot venni, de a szüleim nem engedik! Ti mit tennétek?
- Esni fog az eső a tűzijáték alatt?