Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Esni fog az eső a tűzijáték alatt? (tudásbázis)
Elég is lesz annyi. 20 perc alatt el lehet puffogtatni minden formáció.
Jovore meg mar csak 20'lesz.
Hát mi megnèztük a tv- ben.A páromnak nagyon tetszett a gyereket egyáltalán nem èrdekelte.De èrdekes volt azèrt,hogy eddig 30 perces volt volt most csak 25.
Azt már nem lehet. Rettenetesen elcseszett eredetileg is.
Vártam, hogy a környező helyeken is lesz tűzijáték (szokott lenni), de úgy látszik már nincs rá pénz, mert elmaradt, v. tilos magánházaknál.
És még a Himnuszt is elcseszerintették...:(
Ez gyakorlat mar hosszu evtizedek ota.
Hát nem vagyok elragadtatva tőle...az nyugtat,hogy ez a pénz nem stadionra ment,bár mehetett volna jobb helyre is mint kilövöldözni!
A Radarkép előrejelzésében most már éjjel se lesz eső.
Remélem, nem az történik, mint régen a május 1-i felvonuláskor. A meteorológusoknak kiadták, hogy kötelesek jó időt mondani.
Ja, lehet.
Tényleg, milyen jól mutatna egy stadion a tetején. Azt a vacak citadellát el kell bontani, a Szabadság-szobrot meg kirakni az Osztapenkó helyére.
Mindegy hova nem mész ki.:D
ha az eső nem is, az erős szél mindenképpen veszélyezteti a tűzijáték megrendezését
[link]
Lefújták a budapesti légi parádé egy részét
[link]
Augusztus 20: az operatív törzs egész nap figyeli az időjárást
Nem avval leptèl meg hanem avval,hogy 150 helyen.
Elég tájékozott vagy, 37 évesen, te pesti lyány!
Csak azt tartom érdekesnek, hogy 37 évesen megleptelek azzal, hogy az ország számos pontján rendeznek ma tűzijátékot.
élénk szél fúj, de süt a nap
a hírek szerinte nem fog esni Bp-en a tűzijáték ideje alatt.
Aki félős, az nem megy ki, aki meg hisz a meteorológusoknak, az kimegy.
Engem meg nem érdekel a tűzijáték.
Utoljára éppen 2006-ban láttam , azon az ominózus napon, bár egy Dunára néző lakásból, házibuli keretében.
Rendes forumkènt irtam ki csak valamièrt a Tudásbázisba tettèk.
biztos sokan lesznek, akik a rosszabb idő miatt nem mennek ki.
és biztos sokan lesznek ennek ellenére is kint, mert kíváncsiak 20C-ban is a cirkuszra. :)
Mièrt èrdekes?gyerekkoromban mivel anyámèk panelba laknak minden èvbe láttuk a tűzijátèkot.Mondjuk miota nem csak Gellèrt hegyről lővik azota kb a felèt lehet onnan látni.
én meg azt nem értem, hogy mire jó erről tudásbázis kérdést kiírni, mikor itt mindenkinek pont ugyanannyi információja van erről, mint a topikindítónak. (megnézi az időképen, köpönyegen, vagy bármi más hasonló oldalon)
:)
Nem azèrt irtam ki mert menni akarok,mármint kimennèk csak 3 èves gyerekkel nem fogunk menni.engem az èrdekelt,hogy mivel ilyen esős idő van.Van- e olyan aki emiatt nem megy ki.
További ajánlott fórumok: