Hát mi megnèztük a tv- ben.A páromnak nagyon tetszett a gyereket egyáltalán nem èrdekelte.De èrdekes volt azèrt,hogy eddig 30 perces volt volt most csak 25.
Mièrt èrdekes?gyerekkoromban mivel anyámèk panelba laknak minden èvbe láttuk a tűzijátèkot.Mondjuk miota nem csak Gellèrt hegyről lővik azota kb a felèt lehet onnan látni.
én meg azt nem értem, hogy mire jó erről tudásbázis kérdést kiírni, mikor itt mindenkinek pont ugyanannyi információja van erről, mint a topikindítónak. (megnézi az időképen, köpönyegen, vagy bármi más hasonló oldalon)
Nem azèrt irtam ki mert menni akarok,mármint kimennèk csak 3 èves gyerekkel nem fogunk menni.engem az èrdekelt,hogy mivel ilyen esős idő van.Van- e olyan aki emiatt nem megy ki.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.