Miről álmodik a lány... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miről álmodik a lány...
csak ismételni tudom az előttem szólókat: a cikk szuper!:)
humoros, (ön)ironikus, életvidám, optimista :) - épp ezért minden sorát élveztem!:)
még, még, még.. máskor is!;)
Nagyon jót írtál megint Kata! Mondjuk szeretem is ha írsz, nagyon jó vagy benne!
A megvalósuláshoz meg a legjobb úton haladsz, és remélem minden sikerül a következő fogadalmadig !Én szorítok neked!
Nagyon tetszett a cikked! Vidám, önfeledt, őszinte.
:)
Mért ne mondhatnád? :D
ha elég ártatlanul nézel,és szépen mosolyogsz,és nyitva hagyod a lekvárt,már nyert ügyed van:) mert azt még elhihetik,h kivételes elszántságában,és a szilvalekvár iránti rajongásből letekerte a fedelet:)de vissza már nem tekerné,mert minek...
ha elég szépen mosolyogsz,nem fog senki fogmintát venni:)
én egy kertész párnál dolgoztam,vagyis szállítottunk nekik,és volt 3 szép,nálam magasabb koktélparadicsomtövük,nagy cserepekbe ültetve..
nem rajonhoka paradicsomért,de azta duőnyi paradicsomot,aotta tőről,a rekeknő hőségben megkívántam..
olyan..8-10 darab lehett rajta tövenként..gondoltam,nem lesz baj,ha egyet leakasztok..(persze ha megszámolták,akkor..rájöhettek,h csakis egy nyest lehetett :D )
fantasztikus volt,édes és aromás,és napmeleg ízű..Ha lebukom,elmeséltem volna nekik szép színesen,hogy hoygan kívántam meg,és hogyan nem tudtam ellenállni a gyönyörű paradicsomuknak:)
Nekem is pont ez a kakaós reklám jutott eszembe :-)))
Ó,a szilvalekvárt én is szeretem...:-)) Na de azt más mégse mondhatnám,hogy eljött a nyest,letekerte a lekvár fedelét,levágott egy szelet kenyeret,rákente késsel a lekvárt,aztán volt olyan intelligens,hogy még a lekvár tetejét is visszatekerte..:-DDD Plusz ha nem enném meg az egész szelet kenyeret,csak beleharapnék (gondolom egy nyest így tenne),sanszos,hogy a fognyomom alapján rájönnének a turpissággal :-))) (Mert bár nem vagyok olyan jó bioszból,de feltételezem,hogy az ember meg a nyest fogsora eltérő..:-)) ).
Úgy látszik,mostanában inkább a vega nyestek szaporodtak el..:-))))
Kíváncsi lennék egyébként a te paradicsomos sztoridra is..:-)))
agrártolvajok:D :D
((a nyest mindenféle furcsát eszik,ragadozó mivolta ellenére:olvastam róla,hogy SZILVALEKVÁRRAL tudták befogni a kártevő nyestet egy kertben..
Én mondjuk azt is szeretem:D
fogd rá a nyestre:D-mint a régi nes..ik kakaóreklám))
További ajánlott fórumok:
- Ha a barátom az exével álmodik
- Szerintetek létezik olyan, hogy ha álmodunk valakivel, ő is rólunk álmodik?
- Holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány ...dik a lány ...dik a lány...
- Miért nem vagyok képes még 5 hónap után sem túl lépni, holott olyan ember van mellettem amilyenről minden nő álmodik?
- Mi az oka annak, ha valaki szinte minden éjjel álmodik?
- Miről álmodik a lány?