Holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány ...dik a lány ...dik a lány... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány ...dik a lány ...dik a lány...
Oh!
...a fotók... Tényleg te?...
A stílusod... köszönöm! ...nagyon rám fért egy kis vidulás.
Gratula... és tégy velünk még hasonló jókat!
Ííííííííííííígy vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!
Ámen.
Három és fél évig.
Az indokok a naplómban, A nő verve jó?! címmel.
Ezt nagyon jól megírtad.
Dőltem a röhögéstől:-D
Hát igen sajnos nem egy olyan ismerősöm van akikről hallottam hogy mekkora esküvőjük volt vagy épp részt is vettem 1-2őn és már nem házasok..
Nekünk volt egy polgári esküvőnk(4hónapos kismama voltam)virágcsokorral,asztaldísszel,1üveg pezsgővel,anyunak,jegyzőnek egy-egy virág(ezekre költöttünk durván 4ezret)utána szűk rokonsággal kb40fővel egy vacsi ami kb 50ezerbe került,bár ezt kaptuk ajándékba:-)Éjfélkor nyügovóra tértünk a vacsi után,se menyasszonyiruhám nem volt,sem nászút.De kaptam helyettük később egy kislányt:-)
Nem voltam csak síma fodrásznál,magam festettem ki a fejem és unokatesóm fényképezett,mégis emlékezetes maradt:-)
Éééés igen, megint egy jó kis cikk.:) Úgy tetszik ahogy írsz, teljesen leköt, felvidít:)
Ez a jány-én kis esküvőről álmodik, pár nap múlva meg nagyról, aztán kicsiről,aztán... :DDD Kíváncsi vagyok végül milyen lesz. Egyenlőre az anyagi helyzetünk nagyjából semekkorát engedne... De van egy jó hír: nagyon szeretjük egymást, és nagyon jó a kapcsolatunk. Nem ez a legfontosabb?;)
Tévedés!!!! Iszonyatosan. :)
Én rockerből lettem ilyen, aztán ilyenből rockeresedtem vissza.
A közben eltelt 20 év... hát...
Megnéztem:-DDDDDDD
És igen.......jókat vigyorogtam:)
Tuti ezért lettél rokker:-D
Elképesztően jól írsz, nagyon tetszett..
Sajnálatos, hogy válással végződött, a második ige-igen-hez sok sikert! (persze csak ha szeretnéd)
Minden összejött ott és akkor nektek.. Én rendezvényezéssel is foglalkoztam, hát ennyi baki még nem jött össze, de persze van..
Tudod, AZ a nap tuti emlékezetes marad örök életedre...
Szép napot:)
Ki nem hagynám az élményt, hogy láthassam:-)
És elképzellek, a jelenlegi valóddal és lényeddel, mindent úgy ahogy a cikkedben leírtad:-)
Érdekes látvány:-)
Köszi tina. :) Nem csalódtam benned. :)
Már keresgélem az kedvenc képem a nagy napról. :) Ott aztán majd lehet látni. :)
Annyira, de annyira tudtam, hogy csak te lehetsz aki így írsz erről a "csodálatos" napról:-D
Miközben olvastam, láttam filmen mindezt:-)
Igazi élmény volt:-)
Főleg a hajad fogott meg;-D
További ajánlott fórumok:
- Miről álmodik a lány...
- NES (Night Eating Syndrome), mint uj betegseg felfedezese.Szoktal ejszakankent nassolni?
- Mit lehet tenni, ha az embernek sorozatosan rémálmai vannak éjszakánként?
- Van egy tanár aki bejön. Mit tegyek hogy vele álmodjak éjszakánként?
- Miről álmodik a lány?
- A Szép holdvilág volt az este című népdalt keresem, de NEM magyarnóta sílusban. Merre találom?