Ha a barátom az exével álmodik (beszélgetés)
Az agyban a szívben még benne van és néha előjön.
Ez bizony így van!!!!
Később el olvasom elejétől mert érdekel mások véleménye. Én is álmodom a volt párommal sajnos gyakran. Pedig a "múlt"
gondolom szarul esik, azért kérdezed..(fórum)
amúgy megértem
de nincs jelentősége,szerintem....
ez jó :DDDDDDDDDDDD
unokahugom, meg ilyet szólt álmában:
na mi van köcsög papagáj, beszóltál,velem szemétkedsz? lerúgom a fejed!!
:DD
röhögtem az éjszakában...
:_DDDDDD
Nekem eddig a "legdurvább" álmom az volt,hogy egy hófehér,műanyag kerti széket néztem egész éjjel álmomban,egy zöld gyepre kirakva,és rajta volt a tábla,hogy 9990 Ft.De én másnap olyan álmos voltam,hogy tutira egész éjjel ezt néztem ténylegesen.:-DDD Múlt hétvégén meg azt álmodtam,hogy nővérem férjhez megy a barátjához,én meg kajálom lefelé a csokidíszt a tortájukról :-DDD ezeket a fura álmokat valószínűleg apukámtól örököltem,mert álmában vitte ő már haza talicskán a lottó ötöst zsákokban,járt Szomáliában almát szedni,továbbá két évvel ezelőtt kiadta a parancsot álmában,miszerint "Tegyétek le a helikoptert az udvarban." :-)))) Ilyen szinten én is voltam már Kínában,üveg aljú vonattal....:-)
Nem jelent semmit! Nyugodj meg!
Én éjjel álmomban kacsát sütöttem a Pokol konyhájában.
Na drágáim, nem is tudok főzni :)
ha lelkileg nem zártad még le ...erre mondták...
de mondom ,ezt nem én mondom :))))
sajnos nem tudok segíteni,nekem is csak ennyit mondtak...
de szerintem nincsen jelentősége, valahol érthető,hogy álmodik vele,mert az élete része volt,én is álmodtam olyannal akivel nagyon sok évet voltam,de nem érdekel már mint férfi egyáltalán...csak akkor álmodtam vele,ha valaki megemlítette vagy beszéltünk róla...