Mire vonatkozik a garancia ruhaneműnél esetleg cipőnél? (tudásbázis)
szia
ez bíztató:)
ez üzletenként is változik. Van ahol nem szórakoznak, azonnal levásárolhatod, vagy visszaadják az árát, de vannak olyan helyek is, ahol bevizsgáltatják és utána döntenek.
Viszont a bevizsgálással is vigyázni kell, mert egy drága sportcipőnél úgy jártunk, hogy valami neve nincs ismeretlen helyen vizsgáltatták be, az az eredmény jött ki, hogy nem rendeltetésszerűen lett használva, erre bevizsgáltattuk egy hivatalos helyen is, ahol jogosnak tartották a reklamációt, ennek ellenére se nem cseréltek terméket és a pénzt sem adták vissza. A fogyasztóvédelem sem tudott mit tenni...
Azt javaslom, mindenképp tégy egy próbát és vidd vissza!
sziasztok:(
ezekszerint talán jobban is járok ha megragasztom magamnak inkább:(
sziasztok..
Vettem egy cipőt azt mondták fél év garancia van rá.. 1szer volt rajtam de már kezd szétjönni ahol a talpa van oldalán megragasztva.nem vészes és meg is tudom ragasztani ha akarom viszont kiváncsi lennék szerintetek a garancia mire vonatkozik? ha 1 alkalomtól már ez van akkor még 1hónapig sem fogom tudni hordani..
További ajánlott fórumok:
- A hitelmoratórium vonatkozik ránk ebben az esetben?
- Milyen helyesírási szabály vonatkozik a -val -vel -re, ha a tulajdonnév: Széll Mirtill?
- Csajok, nők! Milyen gyakran szoktátok festeni a körmeiteket és milyen színűre? (Azok válaszát várom, akikre vonatkozik e kérdés)
- Kocsim kint állt a ház előtt, egy másik mozgó kocsi letörte a tükröt. Így is vonatkozik a 7 év szerencsétlenség ill. halál a családra?
- A Teszvesz hirdeti, hogy 48 órán keresztül listázási díj nélkül tehetek fel dolgokat. Az csak a Teszveszre vonatkozik, vagy Vaterára is?
- Bedöglött a telefonom aksija, még másfél hónap garancia van rajta, az aksira is vonatkozik a garancia?