Mire utalnak a tünetek? (tudásbázis)
negatív:-)
marad a doki.
hormon tablett akart felirni,de mondtam en azt kipakolom,mindenkep :-))!Szoval magatol elmult!......na meg van mar a z a teszt?
szamoly be majd nekunk is mi lett az eredmenye :-)!
de csinaly inkabb egy tasztet mert erzni lehet mijen ideges vagy erte!Az lesz a legjobb
Amugy meg tudhatod,nem vagyunk egyformak,igy a tunetek sem mindig ugyan azt mondjak!
Nekem maradt ki már hat hetet úgy az egyébként halál pontos menstruációm, hogy semmi tünet nem volt. Egyszerűen nem jött meg. És nem is tudta megmagyarázni az orvos se. Az emberi szervezet néha rejtélyes dolgokat művel.
A terhességnél egyébként szerintem nem adekvát a folyás. De attól, hogy van folyás, még lehetsz terhes. Ennyiből nem lehet semmit megállapítani, amit leírtál...
majd akkor örülj ha negativ lesz a teszted.
egyébként a ciszta is lehet.
a fertözésnél szaga is kellene h legyen a folyásodnak és viszketne vagy valami....
ha gyulladás akkor fájnia kellene....
a cisztánál is görcsölnöd kellene...
a terhességnél ilyesmik a tünetek.
ha hormonális az elö fordulhat de azt csak a doki tudhatja.
Ello fordulhat hormonalis problema ...ijenkor a mensi is kimarad,sot mellfeszulles is van :-))),en is igy jartam es nem jonn a baba!
Sok szerencset,legyen az amit szeretnel!
elmaradt mensi 3 hete, erős nyálkás folyás. És ha bebeszélem magamnak még mellfeszülés.
Terhes nem lehetek, ha csak el nem szakadt a gumi úgy, hogy nem vettük észre.
Utolsó menstruáció augusztus végén volt.
Valami hormonális dolog?
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy műtét utáni tünetek mire figyeljek?
- Vérvétel leleten három eredmény csillagozott. Mire utalnak?
- Az alábbi tünetekből milyen betegségre, mire következtethetek?
- Munkanélküli járadékot mennyi idő mire bérszámfejtik és utalják? Illetve utalnak hónap közepén is vagy csak a jövő hónap elején?
- Fogamzásgátló szedése mellett lehet hogy ezek a tünetek terhességre utalnak?
- Gyógyszer abbahagyása után mire utalnak ezek a tünetek?