Az alábbi tünetekből milyen betegségre, mire következtethetek? (tudásbázis)
Elhiszem, hogy nem könnyű, de akkor is neked kell rá valahogy hatnod, hisz te állsz legközelebb hozzá. Nem a gyengeségére kell felhívnod a figyelmet, hanem talán ésszel érvelni, hogy senkinek nem érdeke az, hogy ennyire hajtson. Sem a munkahelyének, sem a családjának nem egy agyonhajszolt, szorongó, figyelmetlen "élőhalottra" van szüksége...
Valahogy meg kell értenie, hogy bár biztosan rengeteget követeltek tőle a szülei gyerekkorában, az ő értékét mégsem az határozza meg, hogy mennyit teljesít, nyilvánvalóan te sem ezért szereted, sem a barátai, hanem egyszerűen önmagáért.
Kemény dió. Sok szerencsét a megoldáshoz!
A napi 6 óra alvás igenis kevés, 7-9 az ideális, ezen belül egyénileg változik. Viszont hiába próbál hétvégén pótolni, az úgy nem működik.
Talán nem is ez a fő baj, hanem a stressz, hogy ekkora nyomás alatt tartja saját magát. Meg kellene tanulni lazítani és értékelni saját magát akkor is, ha éppen nem megfeszítetten dolgozik. Fontos lenne ezzel foglalkozni, mert bizony az egészsége is rámehet, sőt veszélyes is a dolog. Fáradtságában nagyobb az esély balesetekre és arra is, hogy a munkahelyén hibázzon...
Egy kivizsgálás is jó volna mindenképp. Vannak ehhez hasonló tünetet okozó betegségek.
Szerintem eleget alszik! Én annó akkor voltam így,mikor középsuliba jártam: órán elaludtam,dolgozat közben.
Elmentem dokihoz: annyira vérszegény voltam,hogy nem értette,ott,nála miért nem alszom...
(Nekem amúgy látványos problémám is volt az állandó alvás mellett,de mindenképp vidd orvoshoz a férjed!)
Vitamint szed...de szerintem sem elég, tuti valami többre lenne szüksége.
Igen, marad az orvos...ha lesz magára annyi ideje. Addig pedig ő is csak kávézik egész nap, ahogy te is írtad. Nem jó irány...én tudom a legjobban, hisz minden nap látom!
Köszönöm a válaszokat...sajnos én is erre gondoltam, hogy a kimerültség miatt van. Ez esetben ez a dolog megoldatlan marad...mert eszében sincs munkahelyet váltani, amíg nem jön egy másik, megfelelő. Férfi, csökönyös és nem hiszi el, hogy rámehet...
Ha volna valami felturbózó pirula...na, arra lenne itt szükség. És egy vérkép sem ártana.
A férjem a munkája miatt sokat dolgozik, hatalmas megfelelni vágyás van benne, emiatt erőn felül teljesít. Korán kel, nem piheni ki magát rendesen, de számomra ez az állapot már némi aggódásra ad okot. Szerintem ez a fáradtság, az alvás utáni vágya már kórosnak tűnik.
Mindig nagyon fáradt...szinte állandóan tudna aludni. Ha hétvégén felébred, már 2-3 óra múlva menne vissza az ágyba aludni. Lelkes, hogy kimozduljunk, jövünk-megyünk, s egyszer csak rátör ez az "álomkór", s szűkülnek össze, majd csukódnak le hirtelen a szemei. Ha leül és nem beszélgetnek vele, képes pillanatokon belül elaludni. Vezetés közben is szenved, hogy mindjárt elalszik, ég, fáj, könnyezik a szeme.
Ez minek a jele? Találkozott már valaki ilyen esettel? Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Felső légúti betegségre jó lehet a kurkuma?
- Mit tennél, ha egy meteorbecsapódás következtében 24 óra múlva megsemmisülne a Föld?
- Oxigénhiány következtében agysérülés.Még nem tudni milyen fokú sérülést szenvedett egy ismerős kislány, de szeretnék minél több címet, ötlet
- A hashimoto thyroiditis betegségről / tapasztalatok
- Egy kevésbé ismert betegségről - Limfóma
- Ezek a tünetek milyen betegségre utalhatnak?