nekem 3 hónap kellett mire rájöttem hogy az új bogyó okozza a durva görcseimet... azóta jóban vagyunk,eltelt pár év és csak 2-3 havonta görcsölök be úgy hogy mászok, a szokásos. benne van. több mint 10 éve szedek antibébit de még a görcsön kívül semmi bajom nem volt tőle. ha nem szedtem annál több bajom volt...
Okozhat ilyen tüneteket a bogyó....és ez teljesen normális is.../de mellékhatásként szerintem fel is van tüntetve a tájékozataón/...Idő kell amíg rááll a szervezet...De ha nagyon nyugtalanít...kérd ki a nőgyógyászod tanácsát is. A tapasztalat viszont az, hogy az első mensi után helyrejön a dolog.
Úgy vagyok vele hogy ha már kiváltottam, akkor beszedem a maradék két levéllel, meg ezt a pár szemet ami még van, persze csak ha közben nem lettem terhes :S
Megjönne a szünetben (megvonásos vérzés) ha baba van a dologban?
Én is ugyanígy voltam vele, 3 hónapig tudtam szedni, állandóan fájt a frejem, folyásom volt stb. Szerintem az is lehet, hogy peteérésed volt, mert nekem pl akkor fáj a hasam és átlátszó folyásom van...
En szules utan nem tudtam szedni fogamzasgatlot, ugy fel eves volt a fiam amikor megjott eloszor a mensi es akkor en is doki tanacsara elkezdtem szedni.Elso honapot vegigbarnaztam, dokit hivtam h miert, annyit mondott h ez nem rendellenes es valoszinu masik ciklus rendben lesz, de a masodik honapot is vegigbarnaztam. Azutan nem vettem tobbet fogigatlot, nem birta a szervezetem.