Mindent bele - nyersen recept

1 db kígyó uborka
1 db sárgarépa
1 db fehér répa
1 db zöld hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 db paradicsom
nagy csokor metélő petrezselyem
1 csipet tárkony
1 pár csepp ecet
extra szűz olíva olaj
dijoni mustár egy kis kanál
jódozott só
erdei virágméz
két evőkanál tejföl vagy Kaukázusi kefír
A Mindent bele - nyersen elkészítési módja:
A zöldségeket apró kockára vágjuk megsózzuk kicsit félretesszük. A fűszereket, mézet, mustárt, olívaolajat összekeverjük majd a zöldségekre öntjük. Hűvös helyen fél órát pihentetjük, majd étkezés előtt közvetlenül hozzáadjuk a tejfölt vagy kefírt. Én minden nap mást teszek bele sajtot, sült húst, fenyőmagot és akkor főétkezésnek is csodás.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2009. jan. 13. 18:10
A mindent bele - nyersen elkészítési módja és hozzávalói.