Minden a gyógynövényekről! Tea, krém, kapszula... Kipróbált, bevált, ajánlott...... (tudásbázis)
A retek csíra is igen finom, arról nem is beszélve, hogy jót tesz az emésztésnek. Ugyan az vonatkozik rá is mint a retekre: reggel méreg, délben étek, vacsorára orvosság.
Bioboltokban lehet kapni, de láttam már a nagy élelmiszer boltokban is. Legutóbb a K......-ben.
Sziasztok!Nekünk az aloe vera vált be , de nagyon!
Már 4-5 éve fogyasztjuk, a gyerekeimnek mindig adom , ezért sose betegek, egy kis orrfolyáson kívül!
Nekem a kamillatea vált be nagyon.Volt olyan,mikor gyakrabban fájdogált a hasam,gyomrom,puffadtam.1 Hónapig iszogattam a teát mézzel és rendbetette a gyomor-bélrendszeremet.
Ezenkívül a 12 éves gyerkőcömnek fájt a torka.Egy hétig itta reggel este és nem kellett orvoshoz mennünk.
keresem azt a gyógyfüves asszonyt,újságcikkben olvasta róla...brazíliában tanult a gyógyfüvekről és súlyos betegségéből meggyógyította magát...magyar származású...könyvének címeit és a nő nevét szeretném megtudni...ha valaki olvasott vagy hallott róla kérném,hogy írják meg nekem
előrre is köszönöm
Sziasztok!
A minap vettem az Aldiban gyógyteát. Ismeri valamelyikőtök?
Mr. Perkings tea
-Zeit für Erneuerung
mézfű 30% kamilla 22%, hársfavirág, borsmenta , zsálya, citromverbéna, levendulavirág
-Zeit für Schönheit
csaánlevél 72%, szederlevél, édeskömény, édesgyökér
szia
nekem egy bizonyos kezelés után kezdett nagyon hullani a hajam - nem csomókban úgy egyenletesen...
rengeteg hajam volt és tiszta ideg lettem, h teljesen ki fog hullani.
elkezdtem szedni a revalidot. 3x1 -et naponta.
használt!!! de!! a gyomrom tönkre is ment bele.
nekem akkor nagyon drasztikusan hullott de ha Te kevesebbet szedsz be naponta hátha nem bántja a gyomrod.
de nekem tényleg használt akkor.
Lucerna: Erőteljesen lúgosít,ezértminden olyan egészségi problémánál segít, amely a túlzott mennyiségű gyomorsósavval vagy a gyomor és a belek sérült nyálkahártyájával kapcsolatos.A benne lévő szerves kötésű kalcium kiválóan képes beépülni a szervezetbe, ezért a lucerna a csontok és a fogak erősítésére éppúgy alkalmas, mint a csontritkulás megelőzésére, illetve folyamatának lassítására.
A lucernában lévő számos vitamin mellett l-borostyánkő is megtalálható, amely egyes adatok szerint fékezi a szervezet öregedési folyamatait. A lucernaszerves vastartalma tökéletesen felszívódik, ezért sok vashiánnyal küzdő nő számára jó segítség.Kitűnő rostforrás, rendszeres használatával megelőzhető, vagy orvosolható a székrekedés.
A lucerna föld feletti része, levelei sok béta-karotint,B, C, D, E- és K-vitamint tartalmaznak, van bennük kálium,vas, kalcium, jód, réz és foszfor, valamint ásványi sók és klorofil.Sokféle zsírban oldódó vitamint magas dózisban tartalmaz.Emellett 8-féle esszenciális enzim is megtalálható benne.
Mire jó? : A legtöbb akut és krónikus emésztési zavarban előnyösen alkalmazható.Ugyancsak jó hatású étvágytalanság, felfúvódás és fekélyek esetén.Jó hashajtó, természetes vízhajtó és lázcsillapító.Erősíti az immunrendszert, lassítja az öregedési folyamatokat, növeli a fizikai teljesítményt,és az életerőt, javítja az alvást.Jótékony hatású ízületi, és reumás fájdalmakra.
A lucerna magas K-vitamin tartalma miatt 2-3 hónapig tartó szedése után javasolt 1-hónapos szünetet tartani.Aki véralvadás gátló gyógyszert szed, ne fogyasszon lucernát, vagy beszélje meg kezelőorvosával.
A lucerna előnyös hatásait fokozza, ha magnéziummal együtt visszük be a szervezetbe.
Szió!
Elkültem priviben az elérhetőségeit. Az hogy a hajam visszanőt-e tőle nem tudom, csak azt vettem észre, hogy hajmosás után nincs a hátam, és a hajkefe tele hajjal. Sőt a lakás sem. Mivel teljesen természetes nem hiszem, hogy ártani árthat. Veszteni valód nincs. A változást kb. a 2 vagy 3. üveg után éreztem. Anyukám fodrász és a vendégei is használják, és eddig nekik is bevát, ezért ajánlotta nekem is.
Sziasztok!
A zöld tea gyógynövény teának számít vagy sem???
Szió!
Az alapanyagokat én sem tudom. Szerintem ha kérdezném sem árulná el. A tény, hogy használ. Csak annyit tudok, hogy több fajtát áztat alkoholba, és így árulja. Nekem használt.
Szegedi vagyok!
Egyébként nálunk is tele van a hajammal a lakás és nem tudok vele mit kezdeni! Jó volna, ha elmúlna.....
További ajánlott fórumok:
- Hogy adok be a macskának minden nap egy 2 cm-es kapszulát?
- Haj probléma! Kieselerde kapszula! A fodrászom ajánlotta mert nagyon hullik a hajam! Ismerős valakinek?
- Tudnátok Nekem véleményt mondani a Villarosa kapszuláról? Minden információnak nagyon fogok örülni!
- Almaecet kapszula dobozára az van írva, hogy napi 1 az ajánlott mennyiség. Így is hatásos lehet, vagy egyem minden főétkezés előtt?
- Homeopátiás szereket lehet együtt szedni gyógynövényes kapszulákkal?
- Másfél hónapja hagytam abba a gyógyszert, babát szeretnénk, mindenféleképpen ajánlott a 3 hónap kivárása?