Haj probléma! Kieselerde kapszula! A fodrászom ajánlotta mert nagyon hullik a hajam! Ismerős valakinek? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon sokat olvastam a portálon és nagyon tetszik, amint látom sokan küszködünk a hajhullással énis mér végig jártam mindent, elmentem egy fejbőr vizsgálatra és nem hiszitek el de fejbőr atkám van más néven demodex és ez okozza a hajhullásomat.Ez egy élősködő a fejbőrön megnéztem a mikroszoba hát nagyon undorító.Remélem evvel a hozászolásommal tudok segíteni. :)
persze, kovaföld kapszula
én is szedem, szerintem nagyon jó!!!!
A fodrászom nagyon dicséri mert 2 vendége is szedi és nagyon dús lett tőle a hajuk és gyógynövény az egész tabletta.
Olyat akarok szedni ami nem hizlal és semmilyen más szőrzetet nem erősít, értsd bajusz vagy szakáll, fene tudja :-D már mindentől félek.
A lényeg, hogy nagyon hullik egy ideje, érdekes mert amikor fésülöm akkor szinten semennyire de amikor megmosom akkor egyszerűen tele van a kád a hajammal.
Vicc vagy sem de víz éri és hullik és hullik, nem tudom megmondani mennyi de nagyon sok és az utóbbi időbe nagyon ritkult a hajam.
A vasam alacsony, azt tudom.
Most meló miatt nem tudok nagyobb kivizsgálásra menni, nem tudok szabit kivenni.
Más gyulladásról nem tudok.
Alapból alacsony a vérnyomásom.
MIndig szép és dús volt a hajam. Ez nem csak őszi hajhullás mert ismerem milyen, ez valahogy más és pláne akkor amikor hajat mosok.
Erről a kapszuláról nem találtam túl sok mindent a neten sajnos és leírást sem, mullerbe lehet kapni.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kerültél be egy munkahelyre? Ajánlottak vagy interjúztattak, esetleg másképpen?
- A fodrászom pár négyzetméteres szalonjába behozza betegen a...
- Nőgyógyászom ajánlotta a spirált, de még nem szültem. Állítólag létezik ilyen. Van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet?
- A bankártyát a bank ajánlottan postázza kis?
- Marslakócskák nevű multivitamint adja valaki a gyerekének(kéket)?Tényleg jó?a doktornéni nekünk ezt ajánlotta immunerősítésre.Tapasztalatok?
- Mellrak eseten, milyen etelek ajanlottak? Ha tudtok segitsetek!