Tudnátok Nekem véleményt mondani a Villarosa kapszuláról? Minden információnak nagyon fogok örülni! (beszélgetés)
Kedves Mindenki!
Látom elég régi az oldal azért remélem lesz hozzászólás!
32 éves vagyok, már egy jó ideje szedem a fogamzásgátló tablettát kisebb nagyobb megszakításokkal! Sajnos minden szünetnél amit tartottam, a testem borzalmasan reagált a hirtelen elvonásra! Most is abba szeretném hagyni, mivel nem sokára babát szeretnénk, de már most félek, hogy mi lesz! Ilyenkor a testem mindig szörnyen viselkedik pl. pattanások mindenhol a testemen, becsomósodik a mellem, és ami legrosszabb, hogy nagyon el kezd hullani a hajam!
Már rengeteget gondolkoztam azon, hogy mit is tegyek, hogy ez változzon! Gondoltam arra, hogy a fogamzásgátló tablettámat teszem le úgy, hogy fokozatosan vonom meg magamtól. Tehát először háromnegyedet egy hónapig, utána feleket 2 hónapig, és végül negyedet 1 hónapig! Még nem próbáltam ki, hogy működik e, de logikailag nem rossz!
A másik az a szurokfű! Gyógynövény és hátha segítene!
A harmadik variáció az meg a Villarosa kapszula vagy krém! Amiket olvastam abban pont az nincs benne, hogy ilyen esetben is használható-e, amikor vki leteszi a fogamzásgátlót! Szeretném zökkenőmentesen átvészelni a letételt, és jó lenne ha lenne rá vmi természetes szer!
Használta vki erre a célra? Gondolom a gyógyszer elhagyása után rögtön lehet elkezdeni szedni? A havi alatt is lehet szedni, vagy akkor el lehet kezdeni?
Légy szíves írjatok, nagyon jó lenne ezekről a dolgokról információkat szerezni!
Köszönöm szépen!
Renáta
Én is szedtem és sok ismerősöm, még orvos is, sőt ő is ajánlja mindenkinek.
A változókori hőhullámokra teljesen bevált, és olyan esetben is amikor valakinek nincs beállva a ciklusa.
szia
Én nem,de szeretném megtudni,h mi az
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok az Ördögnyelv kapszuláról?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Tudnátok véleményt mondani a Kreon kapszuláról?
- ProCreation Férfi termékenység támogató kapszuláról tud valaki valamilyen véleményt?