Milyen vitaminokat szedjünk az Atkins kúra alatt? (beszélgetős fórum)
Szia!
Ha túl sok pezsgőtablettát iszok, veseköved lehet.
Lehet nem tudom de nem nagyon jött be mostanság semmi diéta. Meg az is a baj hogy túl jó az étvágyam...:))
Hallottam már én is a 90 naposról, sőt láttam már az eredményt annál aki csinálta. Tuti! :)
Hétfőn kezdtem el a *t!
Kíváncsi leszek!
Nem lehet, hogy elsavasodott a szervezeted a diéta hatására? Nekem ez történt... :((
Így váltottam és most 90 naposozom, itt nem savasodik el. :)
Sziasztok!
Már többször is fogytam az Atkins diétával. Kb 2 éve 3 hónap alatt leadtam 10 kilót. Elmúlt évben is próbálkoztam többször is de már nem ment le rólam szinte semmi. Lehet hozzászokott a szervezetem. Szóval én mindig egyszerű gyógyszertárban kapható POLIVITAPLEX- et szedtem. Meg még mikor eszembe jutott C vitamint is hozzá.
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy nekem használ az L-Carnitin. 1 hétig folyamatosan szedtem és szépen mentek le a dekák. Most pár napig megint nem szedtem és tessék: megint stagnálás.
Hoxa
Vállalkozói igazolvány kell,a törökbálinti depoban vásárlok néha.
Omega 3 zsirsavból napi 1000 mg-ot szedek és 49oo-ba kerül száz db.Meg hozzá az E vitamint, Béta carotint,C vitamin,L carnitin,Activalt.Szóval elég lenne főétkezésre:)
Nem hiszem hogy átvágtak, rengeteg féle kapszula van.
Például ezt vettem tegnap:
-Folsav200 60db os
-Halolaj és fokhagymakapszula 40db os
-Bio-Quinone Q10 dupla 60db os
-szűztea 1 doboz
És 3500-4000 között fizettem valahogy. Máskor csak a Q10 et vettem (máshol) 2500-3000 között.
Tehát vagy olcsók vagy (és erre gondolni sem merek) eddig átvágtak.
FIGYELEM!!!
Akinek valamilyen gyógyos akármi kell menjen el a Mediline ba a Bétex udvarban van a Lehel térnél. Általában 10-20% kal olcsóbbak mint a többiek. És ami akciós náluk az nagyon nagyon akciós és rengeteg mindenük van. Csak nem tudom hogy mi kell ahhoz, hogy nagykeráron tudjatok tőlük vásárolni (én azért tudtam, mert ott volt velem a kolléganőm és ő már benne volt a gépben.) Szóval ezt passzolom, de egy telefont megér megkérdezni. Tényleg nagyon olcsó ami akciós.
Köszi! Nálam ez nem probléma,de megelőzendően teát iszom. Nem a tiszta mályvát, mert az tényleg brutális, hanem a ginseng slim-et és csak este vacsi után egy csészével.Ez engem teljesen karbantart + a napi cca. 1,5 2 l víz + egyéb gyógyteák (ezeket régebb óta és rendszeresen, felváltva iszom)
Én a CENTRUMOT szedem + lecitin+selén ACE-t + L-karnitint. Bár megjegyzem, hogy az utolsó kivételével a többit a diéta előtt is rendszeresen szedtem, illetve a CENTRUMOT a nyári időszakban nem.
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy mennyi és milyen vitamint kell 1 felnőtt embernek naponta "bevinnie"? 4. napos vagyok, szépen fogyok (érzem, látom), de emellett hullának érzem magam. Csoszogva járok, mert nem bírom el a lábam, fizikai fájdalom körüli érzések környékeznek, ha föl kell állnom. Magnéziumhiány?
Vagy valami más?
Megyek gyógy boltba mit vegyek???
Vince Hoxa van vas abban a napi csomagban az nem baj? Még mindíg nem értem miért nem lehet.
Sziasztok!
Én 3 éve 8 hónap alatt 42 kg-ot fogytam. Titka nincs: Szűz tea+kapszula,(ha keveset eszel, örülsz napi egy nyomásnak is):) kalóriaszámolgatás, némi torna(jelentéktelen) és hatalmas AKARATERŐ. Az elmúlt egy évben visszajött 10 kg. Na ettől nem tudok én megszabadulni, jelenleg 75 kg vagyok. Az utóbbi idők próbálkozásai inkább még pakoltak rám 2-3-at, nemhogy fogytam volna. Valaki tud valami titkot, amit én nem? Köszi
Én actival max-ot szedek most, soha életemben nem szedtem semmi ilyesmit.
Abban minimális vas van csak, gyakorlatilag csak a napi adag 25%-át biztosítja, ami szerintem elég csekély.
Mondjuk a súlycsökkenés is megállt, de azt betudom a pár napi feszült helyzetnek, valamint annak, hogy 5 napja egy kilót sem emeltem fel...
Sziasztok!
Kövezzetek meg, de én most nagyon sok vitamint szedek. Az előírt mennyiség sokszorosát javasolta Atkins is a könyvében (atkins formulák). Magyarországon edddig egy ilyen céget találtam. Engem az győzőtt meg, hogy olvastam a Cenzúrázott egészség c. könyvet, és leírják benne miért is nincs több vitamin a multivitaminokban és miért ennyi az ennyi. Akit érdekel, olvassa el.
Akit a vitaminok érdekelnek: www.drfit.hu
Hoxa
További ajánlott fórumok:
- Vitaminok várandósság alatt
- Atkins diéta alatt lehet-e bacon-t enni? Ma megnéztem a csomagolást, és van benne glükóz szirup.
- Mennyi idő alatt érhető el a ketózis az Atkins diéta elkezdésekor?
- Mennyi idő alatt, mennyit fogyhatok az Atkins-el, ha mellette mindennap 30-40percet görkorcsolnyázok?
- Mennyi idő alatt, mennyit fogytatok az atkinstől? És mennyire volt látványos?
- (Lenkei) vitaminok szedése terhesség alatt