Milyen vitaminokat szedjünk az Atkins kúra alatt? (beszélgetés)
Szia!
Ha túl sok pezsgőtablettát iszok, veseköved lehet.
Lehet nem tudom de nem nagyon jött be mostanság semmi diéta. Meg az is a baj hogy túl jó az étvágyam...:))
Hallottam már én is a 90 naposról, sőt láttam már az eredményt annál aki csinálta. Tuti! :)
Hétfőn kezdtem el a *t!
Kíváncsi leszek!
Nem lehet, hogy elsavasodott a szervezeted a diéta hatására? Nekem ez történt... :((
Így váltottam és most 90 naposozom, itt nem savasodik el. :)
Sziasztok!
Már többször is fogytam az Atkins diétával. Kb 2 éve 3 hónap alatt leadtam 10 kilót. Elmúlt évben is próbálkoztam többször is de már nem ment le rólam szinte semmi. Lehet hozzászokott a szervezetem. Szóval én mindig egyszerű gyógyszertárban kapható POLIVITAPLEX- et szedtem. Meg még mikor eszembe jutott C vitamint is hozzá.
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy nekem használ az L-Carnitin. 1 hétig folyamatosan szedtem és szépen mentek le a dekák. Most pár napig megint nem szedtem és tessék: megint stagnálás.
Hoxa
Vállalkozói igazolvány kell,a törökbálinti depoban vásárlok néha.
Omega 3 zsirsavból napi 1000 mg-ot szedek és 49oo-ba kerül száz db.Meg hozzá az E vitamint, Béta carotint,C vitamin,L carnitin,Activalt.Szóval elég lenne főétkezésre:)
Nem hiszem hogy átvágtak, rengeteg féle kapszula van.
Például ezt vettem tegnap:
-Folsav200 60db os
-Halolaj és fokhagymakapszula 40db os
-Bio-Quinone Q10 dupla 60db os
-szűztea 1 doboz
És 3500-4000 között fizettem valahogy. Máskor csak a Q10 et vettem (máshol) 2500-3000 között.
Tehát vagy olcsók vagy (és erre gondolni sem merek) eddig átvágtak.
FIGYELEM!!!
Akinek valamilyen gyógyos akármi kell menjen el a Mediline ba a Bétex udvarban van a Lehel térnél. Általában 10-20% kal olcsóbbak mint a többiek. És ami akciós náluk az nagyon nagyon akciós és rengeteg mindenük van. Csak nem tudom hogy mi kell ahhoz, hogy nagykeráron tudjatok tőlük vásárolni (én azért tudtam, mert ott volt velem a kolléganőm és ő már benne volt a gépben.) Szóval ezt passzolom, de egy telefont megér megkérdezni. Tényleg nagyon olcsó ami akciós.
Köszi! Nálam ez nem probléma,de megelőzendően teát iszom. Nem a tiszta mályvát, mert az tényleg brutális, hanem a ginseng slim-et és csak este vacsi után egy csészével.Ez engem teljesen karbantart + a napi cca. 1,5 2 l víz + egyéb gyógyteák (ezeket régebb óta és rendszeresen, felváltva iszom)
Én a CENTRUMOT szedem + lecitin+selén ACE-t + L-karnitint. Bár megjegyzem, hogy az utolsó kivételével a többit a diéta előtt is rendszeresen szedtem, illetve a CENTRUMOT a nyári időszakban nem.
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy mennyi és milyen vitamint kell 1 felnőtt embernek naponta "bevinnie"? 4. napos vagyok, szépen fogyok (érzem, látom), de emellett hullának érzem magam. Csoszogva járok, mert nem bírom el a lábam, fizikai fájdalom körüli érzések környékeznek, ha föl kell állnom. Magnéziumhiány?
Vagy valami más?
Megyek gyógy boltba mit vegyek???
Vince Hoxa van vas abban a napi csomagban az nem baj? Még mindíg nem értem miért nem lehet.
Sziasztok!
Én 3 éve 8 hónap alatt 42 kg-ot fogytam. Titka nincs: Szűz tea+kapszula,(ha keveset eszel, örülsz napi egy nyomásnak is):) kalóriaszámolgatás, némi torna(jelentéktelen) és hatalmas AKARATERŐ. Az elmúlt egy évben visszajött 10 kg. Na ettől nem tudok én megszabadulni, jelenleg 75 kg vagyok. Az utóbbi idők próbálkozásai inkább még pakoltak rám 2-3-at, nemhogy fogytam volna. Valaki tud valami titkot, amit én nem? Köszi
Én actival max-ot szedek most, soha életemben nem szedtem semmi ilyesmit.
Abban minimális vas van csak, gyakorlatilag csak a napi adag 25%-át biztosítja, ami szerintem elég csekély.
Mondjuk a súlycsökkenés is megállt, de azt betudom a pár napi feszült helyzetnek, valamint annak, hogy 5 napja egy kilót sem emeltem fel...
Sziasztok!
Kövezzetek meg, de én most nagyon sok vitamint szedek. Az előírt mennyiség sokszorosát javasolta Atkins is a könyvében (atkins formulák). Magyarországon edddig egy ilyen céget találtam. Engem az győzőtt meg, hogy olvastam a Cenzúrázott egészség c. könyvet, és leírják benne miért is nincs több vitamin a multivitaminokban és miért ennyi az ennyi. Akit érdekel, olvassa el.
Akit a vitaminok érdekelnek: www.drfit.hu
Hoxa
További ajánlott fórumok:
- Vitaminok várandósság alatt
- Atkins diéta alatt lehet-e bacon-t enni? Ma megnéztem a csomagolást, és van benne glükóz szirup.
- Mennyi idő alatt érhető el a ketózis az Atkins diéta elkezdésekor?
- Mennyi idő alatt, mennyit fogyhatok az Atkins-el, ha mellette mindennap 30-40percet görkorcsolnyázok?
- Mennyi idő alatt, mennyit fogytatok az atkinstől? És mennyire volt látványos?
- (Lenkei) vitaminok szedése terhesség alatt