Milyen vibrátort vegyek? (beszélgetés)
Barátnőm ezt használja:
Appról szabályozható.
Tök jókat szoktunk szórakozni, hogy beteszi magának, felszállunk a vonatra és a szabályozó hozzám kerül. Az utasok mit sem sejtenek, hogy bnőm épp miket él át. Közben beszélgetünk és a hangjából meg tudom ítélni épp hol tart az orgazmus felé vezető úton. Kedvencem mikor épp kérdezek valami hosszabb kifejtőset tőle, akkor nyomom fel az appban a kakaót:)
Jó muri nah:D
Én vibrátorokat is fotóztam [link] webshopnak, és sokat hallottam munka mellett a témában.
- mennyit akarsz költeni
- hova akarod dugni
- milyen anyagból szeretnél
- mekkorát szeretnél
és ilyeneket kell tudni vásárlás előt!
Végül én is egy dildó mellett döntöttem :) Kicsi rúdvibrátor helyezhető bele, ha kellene. Amúgy meg nem kicsi ;)
Nem realisztikus a kis drága, mert az valahogy nem jön be. Arra ott van az igazi. Megrendeltem, várom, hogy ideérjen. Nagyon várom :)
Olyant ami vidrátor és dildo is, ha nem jönne be a vibrátor része vagy a rezgés nélkülisége.
De ha direkt vibrátort, akkor csakis LELO-t, "ami jó az jó". És még olcsóbb is, mint sok vetélytárs mert valóban tartós.
Nekem a puha, zselés változat jobban bejött. Csak 5 különböző rezgés van rajta, de elég is. Annyi hátránya van, hogy nem vízálló.
Popsiba én plug-ot ajánlok, a formája miatt sokkal élvezetesebb, mint egy vibrátor. De gondolom ez is egyénfüggő :)
Mindenképpen zselés&szilikonos kategóriában keresgélj.
Az enyém nem hideg tapintású,zselés anyagból van.
10 féle vibrációs ritmust tud,van benne sima rezgő,pulzáló,különböző erősségű.
Lehet külön csiklóhoz is tenni,ahhoz is van megfelelő rezgés:-)
Nem a legolcsóbb,de megérte az árát;-)
2 helyen egyszerre izgató:
Szemezek egy "nyuszival" is, aminek van popóba való része, vagy minek nevezzem. Punci, popsi és csikló egyszerre. Hmmm...
Csupán azért meredek elképzelés, mert a Kedvesnek így már nem jutna hely :)
Amúgy leginkább ilyesmiket néztem, csak kevésbé realisztikusat.
Nem tudom, hogy egyáltalán nyújt-e valami pluszt az, hogy ilyen a formája, vagy ez csak csupán esztétikai élmény?
Ó, szimpatikus darab.
Popsiban is használjátok?
De hogy komolyra is vegyem és nehogy megsértődj
Ami másnak tetszik, lehet neked nem
Méretek, mozgása, vastagsága, a fő tényező mellett melyik részeded hogy izgassa, csak érintse vagy mélyebben , ezeket csak te tudod eldönteni
Anno egyszerűen bementünk a szex boltba és ki lehetett próbálni bármelyiket
Na nem élesben :), hanem berakta az elemeket az eladó és lehetett látni, kézben érezni mit hogy csinál
Egy "tekergős" távirányitós mellett döntöttünk
Ne kérdezd mennyi volt, már csak emlék :)
OK.
A kérdésem meg továbbra is válaszra vár :)
Ha szemöldökránc, akkor nincs humorod.
Ha meg azt kérdeznéd, mi ebben a humor/a fogkefe feltétben/, akkor inkább nem magyarázom.
Ez szemöldökráncolás volt. Nem értem, hogy jön ide a fogkefe, még humorosan véve sem.
Pont az a baj, hogy google ezernyi találatot dob ki. Anyagi lehetőségeim nem engedik meg, hogy mindet végigpróbálgassam, még ha van is legalább 10-15-féle, ami látványa alapján is csakis jó lehet.
Látvány alapján. De valóban jó?
Ezért kértem segítséget, tapasztalatot.