Tudnátok ajánlani jó minőségű vibrátort, ill. boltban vagy netről érdemesebb venni? (tudásbázis kérdés)
Nekem nincs vibrátorom,de ha akarnék,tuti netről rendelnék:))
nemcsak a szégyenlősség,mert ugye van aki az és már eleve be se lépne egy szexshopba,hanem neten irtó nagy a választék is,így könnyebb lehet kiválasztani a neked megfelelőt/szerintem/
Vvvvváá
a férjemnek meg nem vették vissza a hajnyírót mer az meg higénés cucc
Én elmegyek veled és mindjárt ki is próbálhatjuk nálam. Persze csak hogy ne csalódj később
:)
Menj be nyugodtan. Az eladó odaugrik hogy mit segithet, mondd neki hogy elöbb nézelődsz és ott fog hagyni egyedül
Ha kell valami nyugodtan szólj neki, hidd el semmi ciki. Szerintem ők is tudják hogy ez igy vann mindenkivel
Gondolj arra, hogy nem véletlenül dolgozik ott. Ő minden nap ezzel foglalkozik, ilyen dolgokat ad el, sőt, egy vibrátornál bőven cifrábbat... ;)
Ne legyen benned zavar. Többnyire ilyen helyeken nagyon lazák, és kedvesek. Szerintem boltban jobb venni, mert ott megfoghatod, láthatod...
Szerintem nyugodtan rendelhetsz netről, én is onnan rendeltem. Ráadásul olcsóbb is és jobban látod az adatait, bár meg nem foghatod, csak képen látod.
Nem hiszem, hogy bárki is első alkalommal egyedül be mer menni egy ilyen jellegű shopba - tisztelet a kivételnek.
Én is 2-3 alkalommal egy ismerősömmel mentem, de mostmár egyedül is mernék menni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen vibrátort vegyek?
- Távfelügyelet vagy riasztórendszer. Melyiket érdemesebb, ha sok a betörés?
- Milyen (emlék)tárgyat érdemes hozni Londonból? Vagy: mit érdemesebb ott megvenni egyáltalán?
- Rezgő vibrátort használni terhesség alatt
- Ajándékba vibrátort
- Esküvőre sminkeltetni érdemesebb inkább kozmetikussal?