Ajándékba vibrátort (beszélgetős fórum)
Én is szeretnék egyet!!!!
Nem az a ciki, hanem minden más, amit csinál, és ahogy nyilatkozik ezekről a dolgokról.
kerdes melyik botot, a vibralosat :D...
a gaz az, ha a vibralos bot kerul elo a setabot helyett :P
hogyhogy nem ertesz hozza? szegyen vibratornak lenni otthon?
a legnagyobb moka egyutt vasarolni menni felnott boltba :) elhiheted... aztan a no elvezheti a vibrator adta masfajta oromoket :). mondjuk nem vagyok prud, jo dolog ez, es balhes ajandek, akar van partnere az ajandekozottnak, akar nincs.
Nem probaltam a vibras gyurut, de nem tunik valami nagyszeru kütyünek... de a vibrator az jo talalmany, es nem kell vibralnia, ha nem akarod :D
na is mi van azokkal, akiknek eppen nincs eredeti? :P
hehe ez tökre jóóóóóó!!!:D
Az anyósom és én 24 évig boldogan éltünk,aztán találkoztunk... :D
Nem gondoltam volna, hogy ekkora ciki, ha vki nem festi magát.
huuu de durva sajnállak ,hogy ilyet kaptál:((
Jaaaj, le is sápadna... Szerintem ő még életében nem látott ilyet, amilyen tuskó. :) Negyvenvalahány éves, de még sose sminkelte ki magát, meg nem festi a haját se. Azt mondja, nem mérgezi magát vegyszerekkel... :PPP
de úgy kell neki oda adni ,hogy előtte be kell keni erős paprikával és szépen becsomagolva mosolyogva átadni !!:D
Neki adjon f@szt a hóhér... :)
hát ja tényleg a botom az is állítható hosszúság hmm..:D
Faliórás sex???
Ezt kifejthetnéd bővebben :D
Légyszi-légyszi!!!
Tényleg jó akkor az elemes ajándékba az anyósnak, mert ha kimegy az ellem a fali órájában akkor tudja használni oda is dupla ajándék tuti jóóó:D
Áhh akkor nem fog érdekelni,téged már! :))
Örülsz ha a botodat megtalálod :))))
A rezegtetés hagyom majd ha vén banya leszek akkor majd csak meg fogom és reze magától is :D
persze...óhh az elemek,már a faliórában vannak kb azóta,mióta megvan! :))))
Tökre nem értek hozzá, de gondolom, vibrálás nélkül is használható, nem? Szóval ez egy plusz funkció, ha akarod, bekapcsolod, ha akarod, nem.
de ha belegondolunk a férfiak farka mikor rezeg nem ???
Kinek a pap kinek a papné:DDDD
szerintem annak a csiklónál lenne némi értelme :D
Mi röhögőgörcsöt kaptunk,és repült a sarokba,ott rezgett tovább :)))
Deeeee van értelme a vibrálásnak:)
ja a vibrálás tényleg semmi re sem jó :D A gyűrű meg ááá szerintem az senkinek sem jött be :D
Nem tudom,de a vibrálásnak semmi értelme!Olyan mint a vibrációs gyűrű,semmire sem jó az sem! :S
Különben meg az eredetire esküszöm! :P:P
További ajánlott fórumok: