Rezgő vibrátort használni terhesség alatt (beszélgetős fórum)
""-Kislányom, a szex mocskos dolog.
_Ugyan, nagyi, nem is.
_Akkor valamit nem jól csináltok."
Bár fürdés közben elkondolkodtam: a szájban több a baci!
És ma sem fogok jól aludni!:P
Én nem tenném. Sőt! Szexelni is tilos! Mert gondolj bele! Kibújik a gyerek, oszt' a mutatóujjával elkezdi az apja homlokát bökdösni, emígyen szólva: Ez neked jólesik egyfolytában, b+???
Hát na. :P
Hát,strandra én azért egyszer mentem terhesen,de csak apjuk pancsolt a naggyal.:-)
Oké,ha jól esik,tessék használni,bár én rettegek a baciktól,biztos azért így közelítem meg a dolgokat...
Terhesen strandon pl. nem lehet összeszedni bacit? Akkor ennyi erővel strandra se menjen az ember, ha terhes. (mondjuk én nem mentem, biztos ami ziher. :D)
Vannak fertőtlenítőszerek, mi is azzal tisztítjuk, soha nincs bajom.
Nem értem,terhesen minek kockáztatni! Azért én félnék a baciktól,annak ellenére,hogy nyilván nem egy eszközről van szó,amit kölcsönadogat az ember. Egyszerűen nem értem,terhesen minek,ennyi!
Amúgy próbáltam,nekem nem jött be,de volt olyan partnerem annó,akinek igen...;-)
Asszittem rosszul olvasom.
De nem.
Szóval babát vársz és az a problémád, hogy a vibrációárt-e a bébinek?
Nos.
Szerintem a bébinek abszolút nem árt az a szexuális együttlét amit két egymást szerető ember tesz egy érzelmileg és értelmileg is megalapozott kapcsolatban.
De ha az volt a kérdés, hogy tövig nyomhatod-e a teljesen feltöltött elemmel üzemelő zizegő brét, nos azt nem tudom.
Ilyet kérdezni...:-P
Már miért ne lehetne???
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Terhesség első harmadában és később, mik azok a gyógyszerek, gyógynövények amiket lehet használni?
- Terhesség alatt lehet e narancsbőr kezelésére szolgáló krémeket használni, fenék comb tájékra?
- Ekcémára tud valaki jó krémet ajánlani, amit lehet használni terhesség alatt?
- Szedett valaki terhessége alatt Astrix vérhígítót? Kellett végül vérhígító injekciót használni?