Milyen tüneteket okozhat a spirál elmozdulása? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Nagyon régi a posztod, de hátha olvasod...
Én kb ugyanígy vagyok, 2 éve tették fel a Mirenat, eddig semmi gond nem volt. 2 hónapja voltam kontrollon, akkor minden rendben volt.
4 napja megjött, ami eddig csak minimális verezgetes volt, most viszont jóval több és ma nagyon nagyon gorcsoltem is.
A dokim legkorábban 3 nap múlva tud fogadni.. Neked mi okozta a problémát akkor amikor ezt a posztot irtad 2 éve?
Nagyon félek, hogy mi lehet a baj.
Sziasztok!
2 éve került fel a hormonos spirálom és eddig nem volt semmi baj,2 napja elkezdtem vérezgetni tegnap előtt éjjel meg teljesen eláztam. Azóta fél nap nincs semmi a nap másik részében ömlik. Nagyon fáj azóta a hasam és nagyon elkeseredtem.Az orvosom csak jövő kedden tud fogadni,de addig megkergülök,mert volt aki azt mondta nagy baj is lehet. 2 hónapja voltam orvosnál, ott mindent átnéztek semmi baj nem volt. Volt mindtavétel annak az eredménye is rendben van.
Full pánik vagyok,hogy mi lehet.
Csak az a baj,hogy ez már nem is csak maszatolás:(
Köszi a válaszokat!
Akkor csak a nyh-át zavarja a méhben az eszköz, de amint rendeződik mindez, vége lesz a maszatolásnak és okés lesz minden.
Nagy baj biztosan nincsen, bár el tudom képzelni milyen kellemetlen az állandó pecsételgetés.
Köszi:)
Semmiféle görcsölés nincs,,,csak az nem tetszik,hogy ha vége a menszeszemnek akkor is marad a pici vérezgetés.Görcs csak akkor volt mikor megjött,utoljára 10.08.-án,,azóta viszont még nem is múlt el.....Hüvelyi UH-got mindig csinál a dokim,,csak nehezen jutok be hozzá.
Ha a spirál elmozdul, azt legtöbben meg szokták érezni vagy görcsölés, vagy "szúrkálás" formájában.
Ha a vérzésed rendben lezajlott--ahogy írod--akkor a teherbeesés esélye minimális, de ha visszamész a Dokihoz, mindenképpen ragaszkodj egy hüvelyi UH-hoz, az ugyanis szinte 100 %-ra tisztázza az összes kérdésre a választ.
Minden jót, ne pánikolj, nem lesz ban!
Hát remélem igazad lesz,,csak már annyit nézelődtem a neten a témában,hogy csak a rossz jár a fejemben és messze van még szerda.
Köszi szépen mégegyszer!
Nem kell bepánikolni és a legrosszabbra gondolni.
Lehet hogy csak egy kis gyulladás
Sziasztok!
Hetek óta vérzek.Mikor megkell jönnie a menszeszemnek akkor bővebb vérzés,de előtte utána barnás vérzés van.Lehet ez a spiráltól?Szerdára már időpontom van dokihoz,de ha valaki addig is tudna írni a kérdésre azt megköszönöm!