Penész okozhat ilyen tüneteket? (tudásbázis kérdés)
Visszakapom a kauciót.
Barátnőm olyan határozott volt hogy néha még én is megijedtem.. szóval jól alakul minden.
Igen,enyém a lakás.
Hétvégén be is költözöm.
Egy álom
Újépítésű,másfél szobás boldog vagyok .
4re jön a főbérlő és az ügyvéd barátnőm, meglátjuk mi lesz.
Ne félj, időben észrevetted. Ez kb. olyan, mint a dohányzás, a nikotin. Valószínű, hogy a feletted lakó elsősorban a bagótól köhög, krákog, a penész esetleg csak rásegít nála is. És szerencsére már az időjárás is javul. Nem feltétlenül kell éjjel-nappal nyitott ablaknál maradnod.
Írd meg, sikerült-e az újonnan megnézett lakás. Mindenképp szólj, ha találsz megfelelőt.
Igen,sajnos okozhat,de halálos csak hosszú évek után lehet, tesómèknál is ezek a tünetek voltak.
Valóban legyen nyitva az ablak,éjjel is résnyire,hogy jöjjön be a friss levegő,és minél előbb keress penész mentes lakást.
És ne félj.
Csak hosszú évek után okoz komolyabb bajt.
Most megyek megnézni egy lakást,ha minden jól alakul akkor hétfőn be tudok költözni.
Az ablak nyitva volt éjjel is , félek.
Szerencsére ezeket nem a penész okozza de rányomja a hangulatodra a "depit",,nyilván jó volt otthon.
Most talán magad vagy és ez nem egyszerű,akkor sem ha "edzett" albizó vagy már.
Másrészt vannak ilyen mélypontok,,ne törődj nagyon velük halgass jó zenét, nézz vidám filmeket,hívd fel a barátnődet,,anyudat,,tesódat,,Ja és egy jó adag vitamin tavaszi fáradtság ellen.
Na, egyébként úgy tudnám ezt a lehangoltságot még leírni hogy nem igazán tudok koncentrálni,és ilyen fura gondolataim vannak hogy mondta most is tesóm hogy hétfőn jön akkor találkozunk
Én gondolatom erre : ha még élek akkor.
Ilyenek vannak mióta itt lakom
És ez nem volt mikor egy hetet otthon voltam.
Tegnap jöttem haza és ma reggeltől vagyok megint bolond
Rendben, köszönöm.
Kicsit megijedtem :-\
Jaj dehogy ,,elmúlnak a tünetek,,csak ne maradj.Résnyire simán nyitva hagyhatod,,nálam is nyitva van,, nem fagyok meg:))
Ha unott kedvetlen vagy ,,az okozhatja a környezet változás is,,és ez a fos lakás.
Nem tudom másként megfogalmazni
Unott kedvtelen lehangolt
Ez depresszió,vagy lehet rosszul fejezem ki magam
Az esetleg segíthet,hogyha nyitva hagyom éjszakára is az ablakot?
Nagyon meg vagyok ijedve, olvastam most és akár halált is okozhat😞😞😞😞
Épp most hívtam az ügyvéd ismerősöm,mivel ilyen veszély van itt vissza kell adnia különben mehetek ÁNTSZ hasonló szervekhez még kettő másikat mondott
Úgyhogy nem hagyom magam.
További ajánlott fórumok:
- Okozhat ilyen tüneteket ez a vérnyomás érték?
- Okozhat valamit, ha olyan lekvárt ettünk aminek a kupakján penész volt?
- A pajzsmirigy alul-, vagy túlműködése okozhat ilyen tüneteket...?
- Milyen tüneteket okozhat a spirál elmozdulása?
- Látásproblémák milyen tüneteket okozhatnak?
- Epepolip okozhat epekövességhez hasonló tüneteket?