Milyen tornagyakorlattal tudnám a combomat vékonyítani? (tudásbázis)
Ez nem!
De állj nénykézláb, és ahogy van a lábad, behajlítva, emelgesd oldalra, hogy a combod vízszintes legyen! Majd a másik oldalra is. Ezután pihanés nélkül húzd az egyik térded az állad felé, majd nyújtsd ki a lábad egyenesen hátra...ezt is sorozatban, csak vigyázz, ne térdeld állba magad. Majd a másik lábbal. Ez összesen 2x2 gyakorlat, kezdd mindegyiket mondjuk 10-zel, lendületesen egymás után! Holnapután 15...
Egy ilyen sorozat után találj ki valami mást, pl. oldalra hajolgatás, oldalra karhúzás (a felsőtest csavarodik), majd még egy láb-sorozat...
sziasztok
én is a combomat szeretném vékonyítani, de nem igazán tudom milyen gyakorlatokat csináljak.. vagy ha csinálok valamilyen gyakorlatot azzal csak az izmot növelem és így még nagyobb lesz, vagy az formásabbá teszi? A másik kérdésem, hogy ha celofánnal betekerem akkor csak a vizet nyomom ki belőle ezáltal rugalmatlan lesz a bőr vagy tényleg fogyaszt? nagyon nagy szükségem lenne a válaszokra. előre is köszönööm :)
Szia Greek! Hozzád hasonlóan én a biciklizéssel próbáltam fogyasztani a combjaimat, sajnos nálam sem vezetett eredményre, máshonnan fogytam.
Utánaolvastam és kiderült, hogy azért van ez, mert a combomban a zsírsejtek száma nem csökken, max a térfogatuk jobb esetben. Végül elegem lett és elmentem ultrahangos zsírleszívásra.
Nincs mit vastagítani, sztepperrel nem lehet, ugyanis előbb lefogyasztja a zsírsejteket és csak azután növelné meg az izomsejtek nagyságát.. ahhoz mondjuk, plusszban egy 30 kilós súlyzót kellene a válladra venned, hogy növekedjenek az izmok a combodon és azzal taposni rengetegszer, rengeteget. :)
Szóval előbb le a háj és utána nőne az izom.. ez viszont egy nőnél nagyon ritka.. ahhoz, hogy egy nőnél vastag combok legyenek izomból, minimum heti 3 kemény, nehéz, súlyzós edzés kellene, kitartóan.
Szóval nem kell megijedni a sztepper nem ellenség, ő jóbarát.
Az egy másik dolog, hogy elég sok ember hiszi vastagnak izom miatt a combját.. de ha lefogyna meglátná, hogy mindaz amit ő izomnak hitt, az csak hájacska.
Viszont remek kemény és kerek formás popsit lehet vele varázsolni, már ha elég kitartó az ember..
Sosem próbáltam még így, de szerintem fekve felemelt lábbakkal nem sok izmot dolgoztatsz meg..
Esetleg oldalfekvésben lábemeléssel.
Akkor csak ajánlani tudom számodra is.
Ha rendesen kihúzod magad a taposógépen és nem görnyedsz bele, akkor szinte még a hasizmokat is feszesíti az hogy taposol, igaz ehhez kell a heti 4x30 perc intenzív taposás.
Nekem a derekam is keskenyedett, leolvastak hátulról a párnácskák, igaz bele is izzadtam az elején a 25 percekbe, majd növeltem, csak ezzel is az a baj, hogy a szervezet megszokja az egyhangú mozgást, mindig ugyanazokat az izmokat terheled ugyan úgy, így három hét múlva váltani kell másra 1-2 hétig majd újra visszatérni a sztepperhez.
Én egyáltalán nem sajnáltam a 11 ezer ft-ot mert kihasználom, sőt ezután még intenzívebben fogom csinálni.
Rég mértem magamat, de holnap megteszem..
hát, nekem 64,5-ről kellene lemennem júli végére 58-59-re...combon-fenéken van egy kicsi, hason több:)
92-71-98 vagyok, combom meg asszem 61.
Tapasztalatból mondod? :) Heti hányszor csináltad? Mennyi ideig?
Az én combjaim nagyon sokat vékonyodtak két hét alatt, azóta sem vastagodtak, erősödtek meg. :)
Sok mindent tehetsz,de főleg kitartónak kell lenni,egyetlen napot sem szabad lazítani!Néhány egyszerű tipp:
-váltott zuhany hideg-meleg-feszesíti a szöveteket a lábra nagyon jó,narancsbőr és visszér kezelés is egyszerre
-kitöréseket kell csinálni,előre lépsz és derékszögig behajlítod a lábad
-nekem nagyon bejött a paprika krémes tekercselés(Rekongem krém nézd meg a neten)előre bocsátom nem kellemes , éget piszkosul,és esetleg érzékeny is lehetsz a krémre, ezért kis felületen próbáld ki.Tehát be kened a combod a krémmel,betekercseled folpack fóliával,bebújsz az ágyba és várod a hatást,felmelegszik és égetni kezd
-ha tudsz valahol a környéketeken nagyon jó a Vibrációs tréner-egy rezgő lapra kell állni és gyakorlatilag lerázza a lábadról a felesleget,az egész tested feszesíti ,mert folyamatosan egyensúlyozol,de lábon a leglátványosabb(bonyolultnak tűnik,de egyáltalán nem az)
A combon elég vastag, össze is ér.
Szerintetek mi rá a legjobb megoldás? Futás, leg magic, ellipszis tréner, hypoxi tréner vagy valamilyen DVD?Mik a tapasztalataitok?