Milyen torna ajanlott, akinek gerincserve van, de megis szeretne fogyni, es tornazni? (tudásbázis kérdés)
Ezt a tornát a TB nem támogatja,igy elég húzós az ára,nálunk fél óra 4000ft.
Ha tudsz olyan gyógytornászt találni aki ezt ismeri,megtudod beszélni vele ezt adja,de papírra mást írjon.
" Arról meg, hogy külön ágyban. . . hallani sem akar"
:DD örűlj neki...
Köszi, aranyos vagy, hogy ennyi időt szenteltél rám...:))) Megnézem mindjárt.
Az ágy, nem túl kemény, de szeretem, mert nagyon kényelmes. Franciaágy. A párom nem tud keményebben aludni, mert neki meg olyan a problémája:( Arról meg, hogy külön ágyban... hallani sem akar. Majd kitalálok valamit.
Úszni - sajnos - nem tudok. Marad a torna.
Mégegyszer köszike.
Legyen szép napod!
Az ágyad milyen? Csak azért kérdem, mert az ágy is sokat jelent. Miután romlott a gerincem/derekam állapota és mondta az orvos is, hogy egy kemény matrac jó lenne, lelett cserélve. Párom vett egy gyógymatracot és utána a gerincfájdalom jóval csökkent. Igaza volt a dokimnak (mellesleg neki is voltak ilyen problémái, szóval jártas volt a dologban). Igaz egy kicsit drágák a gyógymatracok de hosszú távon kifizetődőek. Egy egészségünk van csak...
Ha tudsz úszni, akkor mindenképpen ajánlom az úszást. A torna nevén meg még mindig agyalok. Tudom, hogy tudom, de tényleg nem akar beugrani :)
Köszi szépen előre is.
Sétálni nem tudok, mert leszakad a derekam, meg szétszakadnak a forgóim, meg a combom... persze, jelképesen:)
Egyenlőre várom, hogy a fűzőtől majd enyhül a fájdalom, mert csupán a fájdalomcsillapítók sz@rt sem érnek... De egyenlőre, ha felveszem a fűzőt, valami oknál fogva fölötte, ott kezd fájni a gerincem, ahol eddig sosem. A fene érti ezt. De fáj.
Hát, súlyfeleslegem nekem is van pár 10 kiló...:(
Az egyéb bajaimra szedett gyógyszerek is ludasak, meg a forró nyár, hogy a lakásba kényszerültem, mert nem bírom egyébként sem a meleget. Így minimálra csökkent a mozgás.
Szia! Nekem az orvosom anno azt mondta, hogy nagyon sokat ússzak és ha lehet akkor háton. Az úszás nagyon megerősíti a mélyhátizmokat és nem engedik a csigolyákat, porckorongokat tovább csúszni.
Van egy torna is, amelynek most nem jut eszembe a neve, és az is nagyon jó ilyesfajta problémákra. Ha eszembe jut a neve, akkor megfogom írni. Most bárhogyan is agyalok rajta, nem jut eszembe. Egyébként az gyógytorna. Tényleg csodákra képes... Téged nem küldtek el gyógytornára?
Jah, meg mivel én súlyfelesleggel küszködök megkérdeztem egy gyógytornászt, hogy milyen dvd-t ajánlana. Béres Alexandrának az Egyensúlyban önmagaddal című dvd-jében nagyon sok olyan feladat van, amellyel a mélyhátizmot lehet erősíteni. Persze amit nem tudsz megcsinálni, azt nem szabad erőltetni.... Nekem ezek használtak...
Nekem is pokolian fáj a gerincem állítólag nincs egy csigolyám sem a helyén, igy a gyaloglás maradt sokáig.Reggel éhgyomorra egy órát mászkáltam,esetleg este is lehet egy keveset de elött nem kellene órákon át enni.
Van akit gerincsérvvel műtöttek és kangoozik velem együtt.-nem biztatlak rá hátha baj lesz belőle de nekem nagyon bejött.
Hát és a hasizmot egyszerre kell edzeni, Callan torna is szépen formáz, nekem jó a Pilates.
Ejnye!
Nem tudsz úszni,Rózsika!
van kimondottan gerinctorna is, én egyszer valahonnan letöltöttem egy ilyen dvd-t.
holnap ha lesz időm (és nem felejtem el), akkor megnézem a címét pontosan.
(de amúgy az mp3portál torna fórumából van, ha valakit érdekel, akkor ott nézze meg, vagy kérje meg ott a csajokat, hogy töltsék fel neki, biztos segítenek!)
ha valaki hasonlo helyzetben van mint, en, nagyon megkoszonnem, ha irna, es tippet adna, hogy milyen tornaval tudnam folytatni, mert amiota beteg lettem, nem merem a Norbi duci treningjeit csinalni, mert felek, hogy megint vissza esek, es az szornyu lenne.
hatalmas kinokat eltam at, 6 napig lebenulva fekudtem az agyban, es 2 het korhaz utan, ujra vissza estem, ujra oruletes nagy fajdalmaim voltak, most mar jobban vagyok, de a torna hianyzik.
tornazom en, de ez csak kimondottan a geric izmokra van, es ezzel nem lehet fogyni.
segitsetek ha tudtok valami tornat
További ajánlott fórumok:
- 5, 7kg súlyú babakocsit szeretnék feladni, ajánlottan, nem standard csomagként! Mennyi lesz a feladási díja?
- Tenyérre szeretnék tetováltatni, de azt hallottam, hogy izzadtság miatt nem ajánlott mivel kimosódik a festék. Ez mennyire igaz?
- Aki szeretne Debrecenben tornázni
- Munkanélkülin vagyok, 4 órás bejelentett munkaviszonyt ajánlottak, de hezitálok, mert babát szeretnénk.... segítsetek!
- Rollert szeretnék venni a kislányomnak, de nem tudom, hogy milyen kerékméretű lenne ideális neki, kinek ajánlott a kisebb ill. nagyobb méret
- Másfél hónapja hagytam abba a gyógyszert, babát szeretnénk, mindenféleképpen ajánlott a 3 hónap kivárása?