Milyen sütit süssek? Bevált receptek? (beszélgetős fórum)
Nem sok (bocs, hgy ilyen keson valaszoltam) gondolom, mostanra mar (ki) sutottel vmit :)
Lehet bele kevesebbet is picit, a gyumikrol is fugg, hgy milyet teszel bele.
Én ma nem sütök, mert tele vagyunk:)
Karácsonykor sütöttem csokitortán, méteres kalácsot és a maradék piskótából kókuszgolyót, szilveszter után meg gyümölcskenyeret sütöttem aszalt gyümölcsökkel.
Szerintem igen.
Nekem kispoharas receptem van, amibe 2 kefir, 4 liszt, 2 cukor, 1 olaj kell, meg sütőpor, és gyümölcs meg 4 tojás.
Mákos krémest sütöttem szilveszterkor,nagyon finom!
Ha kell valakinek a recept,megirom :)
Csokitorta kokuszkremmel :
Csokitorta: 6 tojásból piskótát sütünk. A 6 tojássárgáját kikeverjük 6 ek. Cukorral, majd belekeverünk 6 ek.lisztet és 1 cs.sütőport, a felvert tojások fehérjét hozzákeverjük óvatosan, fakanállal. Zsírozott, lisztezett tortaformába sütjük, tűpróbáig. A kókuszkrémhez kebertem ki 3 ek.lisztet egy pici tejjel, majd kv. Fél litert odatettem forralni, bele 4 ek.cukrot és 1 van.cukrot, majd besűrítettem az előzőlegösszekevert lisztes cuccal. Bele ~15 dkg kókuszreszelék, rottyan egyet és kész.
Ha kefired is van otthon, ez tok egyszeru :
Egy nagy kefir, ezzel a poharral adagolunk, kell egy liszt, egy cukor, 2 tojas, 1 van.cuk, 1 sutopor, fel olaj, osszekutyulni alaposan. Sutopapirral belelt tepsiben sutni, lehet zsirozott, lisztezett is, de elobbi egyszerubb. X gyumit bele es durvara vagott dio. Elomelegitett sutoben 2 percig forron, majd utana 180 fokon sutni kb. tuprobaig. Ezt eddig mindenki dicserte :)
További ajánlott fórumok:
- Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek
- Bevált beigli receptek
- Bevált házi arcpakolás receptek
- Cigánymeggyet szeretnék eltenni télire, ötleteket és bevált recepteket várok hogyan!
- Zepter edényeket vásároltam, tud valaki jól bevált recepteket?
- 20 kilót szeretnék fogyni, milyen jól bevált fogyis receptekkel tudnék?