Milyen pelust használtok és miért azt? (beszélgetés)
most a DM Babylove-ja jött be nagyon. 3-as mérettel egyszer folyt csak ki, igaz akkor nem is kevés volt a kaki :)
A Tescos lila csomagolású pelus szerintem is nagyon szuper. Mindig nézem az akciókat. A kisfiam méretéből pl. 29-ft/db-ra jött ki a januári akcióban ez a pelus. Ilyenkor 2-3 hónapra bevásárolok.
Én sokáig használtam a Pampers pelenkát, de nem nagyon voltam tőle elájulva és párhuzamosan vettem Texcós lila csomagolásu pelenkát és nekem ezerszer jobban bevált, mint a másik....és ráadásul sokkal olcsóbb.
még kicsi volt liberot használtunk,utána sok félét kiprobáltam,és a sevena pelenkánál kötöttünk ki.Ez most bejött úgy néz ki.
Biopelenkáról hallott már valaki?
Libero
a többiből még egyelőre minden kifolyik és 1,5 hetesen nem örültem mikor a köldökcsonkon is kak lógott. :S
Nekünk eddig a Pampers vált be,de mióta elindult a Libero a legjobb.Éjszakát is kibírja.Ahogy nőtt,mi úgy váltottunk márkát,mert a régi nem vált be.:)
Nekünk régen a Helen Harper is nagyon bevált, meg a Huggies.
Most a picinek lila Tescos, Libero (csak akciósan), és Huggies.
DM-es Babylove-ot, nagyon jó! Nekünk már csak éjszakára kell pelus, de előtte is ezt használtam...most a bugyis belőle teljesen ugyanolyan minőségű, mint a libero, nagyon szuper, érdemes kipróbálni, szerintem.:-)
Szia!
Mi moshatot hasznalunk. A fiam 2 eves, a lanyom 1 es terhes vagyok a harmadikkal, ugyhogy nekunk nagyon megerte a befektetest. SOHA nem folyt ki a pisi, es kiutesesek sem voltak tole. Imadom!
Huggiest!
Mert: gumis a dereka , az oldala
bírja 14 órán át éjszaka
nem 50,-/db mint a liberó, hanem 37,-
Szerintem ez a legolcsóbb, és legjobb minőségű!
2099,- ért veszek 52db-ot! Sztem nem rossz ár érte!
Libero-t egyszer próbáltam, nem vettem csomagot 1 db-ot kaptam egy bnőmtől, de mondom 50,- akciósan db-ja. A pampers meg sztem szar! Nekünk nem vált be. Nincs derékban gumirozás, mostanság az oldalán talán van, de nem tetszik. És ez is drágább, mint a huggies!
Én váltogatni szoktam,hol huggist hol pamperst(mind a kettőböl a mini,mert 2 hónapos a lánykám)de a huggies jobb mert az tartja a nedvességet,a pampesnél meg van hogy átszivárog a pisi,kaki.A libero meg nekem nagyon masszív merev volt,szerintem kényelmetlen a viselete...bár nem én hordtam :-))
Mi lila Tescosat, vagy pamperst, a sleep and playes 3as méretig jó volt, 4től mindig kifolyt a pisi.
A Tescosat, mert semmi gondunk vele, +amikor leakciózzák 1599.-re, verhetetlen az ára. Nálunk bevált.
huggies.mert ebből nem folyt ki semmi...
pampers.lidl-mert gumis az oldala
A Rossmann-osat,nagyon jól bevált.
Asszem Tena Lady-t, azért, mert a többi kicsi az asszonyra.:DDD
Huggiest használunk.Hogy miért,mert ez vált be.Jó a Pampers is,de az drágább.
Pampers Sleep and lPlay-t használunk és nagyon meg vagyunk elégedve vele!
Úgy látszik, kisfiúknak nem annyira jön be.
hát nekem semmi ilyen tapasztalatom nincs vele, pedig éjjel rengeteget pisil a kislányom és soha nem ázott át semmilye.
én maradok ennél.:)
A Huggies-ről visszaszívom amit írtam! Szörnyű! Már nem tudom, hogyan igazgassam el a gyereken úgy a pelenkát, hogy nehogy kicsurogjon a pisi. Most éppen csak ilyenünk van itthon és nagyon rossz! Fele annyi nincsen a nedvszívó képessége, mint a Libero-nak! Nem is tudom miért vettünk most ilyet! Talán a Micimackós szép csomagolás és néhány forinttal olcsóbb ár miatt? Hát nem éri meg, dupla annyit kell mosnon így!
Általában Huggies-t, szerintem messze a legjobb. Puha, vékony és óriási nedvszívó képessége van, sosem folyik ki belőle semmi...
Mi is a Lidl-ből a Sevenát használjuk.
Nekünk tökéletesen bevált!És nem utolsósorban,még olcsó is.
Nekünk a Pampers-ből folyik ki a pisi, így Libero-t használunk! Sokkal vastagabb is, mint a Pampers! De ha elfogy, mi is áttérünk a Tescos pelenkára!
Már semmilyet!!
De a Tescost használtuk, a lila csomagost. Én eleinte idegenkedtem tőle, de nagyon bevált nem is gondoltam, hogy jó minőség.
A Pempers is jó, de a Libero nekünk nem vált be, mert mindig kifolyt a pisi.
További ajánlott fórumok: