Milyen módon lehetnék rendőr, akár járőr? (tudásbázis)
hát... statisztikailag bizonyított állítólag, h a mi rend őreink nem beszélnek idegen nyelveken :))))
Ettől függetlenül, több ismerősöm is elvégezte, és nem panaszkodnak. Akinek ambíciói vannak az megy tovább, biztos állás mellett fősulira (iskolázzák őket, ha igényli a fakabát), és tudok oylat, akinek a fősuli után a jogi egyetemet is fizették. Most nem alacsony pozícióban dolgozik, nem havi 100-ért, mint egy közrendőr....
Azért saját tapasztalataim alapján megfontolandó, ha vkit valóban érdekel a pálya :)
muhaha:DD
(bocs )
Nem :( nem tudok neked protekciót szerezni :(
De biztosan működhet az élképzelésem szerint :)
Na,én kb. fél év alatt győztem meg a tök okos kiskrapekomat,hogy ne ebben az irányban akarjon tovább tanulni. :)
Persze azért sunyi módon asszem 5. sulinak beírta.De remélem nem jutunk el odáig.
Azt hittem tudsz valami konkrétumot:(
Tényleg érdekelt volna, régen gyilkossági nyomozó akartam lenni.De legalább bűnügyes....
rendőr szakközép a megoldás (pontosabban Rendészeti Szakközépiskola)
Van egy jó pár helyen az országban. Alapból állományba kerülsz, suli mellett járőrként dolgozol (tudtommal), és fizud is van (nem sok, de van).
Nem tudom, már rég olvastam, de valaki okosan kifejtette.
Mondjuk végül is van nyomozóügyész és pénzügyőr nyomozó is....
Sztem Andi elég konkrét volt :D
Figyu,a páromat nem az utcán szólították le,hogy gyere öcsém rendőrnek.Sztem te is menj elébe a dolgoknak :)
További ajánlott fórumok:
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Válás során, ha a férj megrágalmaz az első tárgyaláson, annak milyen következményei lehetnek?
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Miért lehetnek ma már trágár szavak az újságcímekben?
- 1 hét után lehetnek tünetek?Valakinek volt ilyen amikor babát várt?
- Magasság - Hogyan lehetnék magasabb?