Milyen ital pörget fel? (tudásbázis)
:D kávé és más szer nélkül is jót tudsz pörögni ha felhívod a NAV-ot és próbálsz velük beszélni az ÜCC vonalukon úgy, hogy már eleve - PIN koddal rendelkezel!!! -és MÁR az adószámodat sem ismeri fel a rendszer.
Egy egész délelőtti sz(a)órakozás után eljutsz arra a szintre, hogy szépen kizár a rendszer :D :D majd közli veled az ügyfélszolgálatos, hogy akkor fáradjál be a legközelebbi NAV-hoz :D :D majd ott segítenek neked.
És majd berigezel hozzájuk újra!! - na ettől (be)pörögnél azt garantálom!! :D :D
Nem tudom már, rég volt. Aztán be/kivonták a forgalomból, másra nem volt jó :D :D
Pihend ki magad ma, holnap már jobban fogsz pörögni :)
...anno valamilyen fogyókúrás bogyót szedtem - nah az úgy felpörgetett, hogy este 11-kor még vígan vasaltam és minden mást....
Alig tudtam tőle aludni - pedig negyed szemmel szedtem.
Nah az pörgetne apám :D :D
Köszönöm a Válaszotokat, Én reggel egy hellt dobtam be, és igazából hell nélkül kellene ilyen pörgősnek lennem, A munka nagyon jól ment, mindenfelé tudtam figyelni dolgozgatni stb. Holnap megpróbálom minden nélkül, maximum, csak kólával, megmértem most a vérnyomásomat, ami jobbkezen, 142/81 P88.
Bal kezen, 135/77 P87. Ez még belefér, vagy már a magas kategória? Cigarettára nem akarok rászokni, de sajnos, a többiek dohányoznak ezerrel, ezért akaratlanul is beszívom a füstjüket. Alvással nincs gondom, csak lehet hogy keveset alszok?! Na holnap próba, most igazából kísérletezek, hogy hogyan mehetne jobban a munka, egyébb károsító innivaló nélkül.
Én sem dohányzom, úgyhogy kérdezz meg egy dohányost.
Egyébként a boltban kapható dobozos cigi mindenfélével meg van buherálva, amitől erősebb a rászokás, pl. cukorral. A cukor nagyon addiktív, tulajdonképpen drognak tekinthető. Van erről egy könyvem, de az elolvasása után se tudtam teljesen felhagyni a cukorfogyasztással, mert csokit eszem. Nos, ha elmész oda, ahol a dohányt termesztik és ott natúran sodorsz egy cigit egy dohánylevélből, az sokkal kevésbé káros, mint egy dobozos, feldolgozott cigi.
Kávéhoz valószínű hozzászoktál, már nem pörget, én is ebbe a hibába estem, kávé után is isteni jót tudnék aludni. Az energiaitalnak még a szagát sem szeretem, az íze meg egészen brrrrr. Míg egyetemista voltam és nyomtam a vizsgákat éjjel hideg vízzel, arcmosással és fogmosással (jó mentolos, erős fogkrémmel) tartottam magam éberen.
Barátnőm szokott energiaitalozni amikor húzós időszak van (cirka 4-5 hónap évente) és simán le tud jönni utána a "szerről"
Még a Cigarettásokat sem értem, mi a francért szívják a cigit? Mi a franc van benne?
Hm, vagy mozognom kéne sokat, és lehet nem lenne ilyen vackokra szükségem? Valaki mondhatna már valami csoda sz.rt, viccen kívül? Ma pl megmásztam egy hegyet gombaszedés céljából, felmentem a rohadt magasba, és csak egy vargányát találtam, 1et! most jöhettem le a hegytetőröl, egy darab vargányával...... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Auchan Spongyabob pörgettyű - ingyenes csere-bere
- Ha vissza pörgethetnéd az időt... és visszamehetnél a múltba, min változtatnál?
- Milyen hatásos fitness videót ajánlanátok, ami nem pörgeti fel túlzottan a pulzust?
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Egy két személyes elektromos ágymelegitő mennyire pörgeti meg a villanyórát?
- Edzés előtti pörgető, ami nem káros?