Milyen húsvéti ételeket, süteményeket készítetek? Mi lesz a húsvéti menü? (beszélgetés)
köszi :)
saját ötlet :)
csináld meg te is :)
az igazság az hogy a majonéz amit beletettem az kis darab volt, nem fogyott el a párizsival, és gondolkodtam micsináljak vele és beletettem a rántotába :) , igaz sütibe ment volna pár db de meg ettük rántotának, ma ismét vettem tojást, ugyanúgy tízet, ebből 4 megy a sütibe :) , ismerős csinálja meg a sütit, én nem igazán szoktam sütni :D
Nagy taps, nagy taps, nagy taps, nagy taps.
Hányat kérsz?
nekem ma megvolt :)
elmondom akit érdekel :
serpenyőbe olaj,vöröshagyma, fokhagyma, bele még : 10 db tojás+kis sonka mert vettem 1 kg-ot, olyat amit nem kell főzni :) ,+ majonéz bele :)
persze az egész kilot nem tettem bele a sonkából :), Majonézem nem sok volt, nem rontott a kaján :P
meg elöszőr kicsit meg pirotottam a hagymákat, nyami lett :) anyu is kapott belőle :)
nagy tapsot kérek :P
Majd akkor örülök, ha már elmúlt, mert ezek az időjósok nem valami megbízható népség....
:)
Úgy tűnik, megúszod a szaunát most az egyszer :). 14-16 fokot jeleznek, akkor csak nem fog havazni :)
Bár esőben sem lesz kellemes a kölyköknek a kertet túrni :)))
Ez remekül hangzik!
Eskü, ha behavazik Húsvétra, megyek a sütőbe! :)
Nézd! Nálunk reggelre behavazott, szerinted Én akartam? :)
Amúgy meg ha gondolod, süssél meg!
Aztán, valami szép búcsúztató remélem, megillet.... ;)
hol a képem ? hát hol lenne? az arcomon van :D
xatos cseten olykor megtalálsz :D
millen az a selyem kalács?
Ismerek egy pár fajtáját a kalácsnak, tekintve, hogy a családom roppant nagy imádója, ezért megköszönném, ha utalást kapnék a recept megtalálásához :)
jól körbetekertem szegény mondatot :D
Egyre inkább nem tudom, miről írsz...
Hol a képed?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc ételekkel, süteményekkel
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Szoó Judit - Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Melyik a kedvenc édes és sós süteményed?
- Húsvéti sütemények