Milyen fogkefe vagy egyéb módszer van erre a problémára? (tudásbázis kérdés)
Köszi szépen!
Amúgy kiskornisnak írom, hogy nem repedéseim vannak, hanem egyszerűen mélyek a barázdáim természetszerűleg.
És mi ez a barázdazárás? Mit takar, hogy csinálják?
Elektromos fogkefe és szájzuhany az ok,és köszi, nem is értem, hogy nem jutott eddig eszembe, anyukám is használja!!:)
Sziasztok,
ne haragudjatok, remélem, nincs még ilyen téma, de nem volt időm végigböngészni mindent.
A kérdésem inkább a megelőzéshez kapcsolódna. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen fogkefét vagy egyéb dolgot javasolnátok annak érdekében, hogy a fog hajszálrepedéseiben lévő apró szennyeződéseket is ki lehessen mosni és ne ez legyen a majdani fogfúrás alapja? Ugyanis az én fogaim - főleg ami a hátsókat illeti- baromira barázdáltak és mélyebbek is a barázdák mint elöl, és néha nagyon nehéz úgy fogat mosni, hogy az tényleg hatékony legyen hosszú távon és a kis mélyedések is ki legyenek tisztítva.. Én viszont nem akarom, hogy ebből baj legyen vagy ha igen, lehetőleg minél később. Anno azt tanácsolta a fogorvos a húgomnak meg nekem is, h mossunk fogat soft fogkefével, mert az nem bántja az ínyet, igen ám, de az semmit nem ér a mi fogunknak, ráadásul egy pár hét után hasznavehetetetlen. Szóval ha tudna valaki bármilyen jó javaslatot mondani, amit én tehetnék az ügyben, és nem a fogorvos, azt megköszönném.
További ajánlott fórumok:
- Merevedési problémára segít egy új kapcsolat?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Hogy lehet dűlőre jutni olyan emberrel, aki egyáltalán nem akar problémáról beszélni?
- Milyen problémára utal, ha futás közben zsibbad a jobb kezem? Futópadon kezdett el zsibbadni, pedig nem erőltettem meg magam
- Évek óta tartó térdfájdalomra/ízületi problémára tudtok ajánlani krémet/gyógyászati eszközt?
- Milyen módszerrel lehet eltünteni a ruhából a zsíros, és egyéb foltokat?