Milyen felmosót használtok a járólapra, ami nem foltosan szárad, és esetleg jó az illata? (tudásbázis kérdés)
A hajat mindig takarítás előtt összeporszívózóm a fürdőben.
Ha pedig hullik a hajad, akkor Ilzsu hajregeneráló. 3 ezer körül van, nagyon bevált. Megállt a hajhullásom, és el is kezdett nőni a hajam, kis rövid tüsik nőttek már 1 hónap alatt :D
Az illat nem szempont nekem, mert úgyis kinyitom az ablakot amíg szárad, és az illat elsuhan.
Nem szoktam külön felmosószert venni, a konyhában, a macska által összezsírozott területeken mosogatószert szoktam tenni a vízbe, a bejáratnál, ahol az alom is van, néha Domestost. Az utóbbinál ha túl tömény a felmosóvíz, akkor lesz foltos.
Én a konyhát és mellékhelyiségeket domestossal is szoktam, igaz foltosan szárad,, de utána egy puha ,vastagabb moppal áttörölöm. Ha meg nem akarok fertőtleníteni akkor zöls Ajaxot használok. Nagyon jó illatú, ha a foltos, a befejező művelet az előzőhöz hasonló.
Állandó jó illatra több megoldás is van,különböző Brise termékek, de este az illatos gyertyákat szeretem legjobban.
Akármivel is van illatosítva, elillan, fölösleges. Olyan ez, mint az öblítőszag: rossz a megközelítés.
Nem a mosást és a felmosást kell szagosítani vegyszerekkel, hanem a gardróbot és a házat illatosítani.
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?