Milyen esetekben dudálsz? (tudásbázis)
teljesen beláthatatlan az S-kanyar miatt és nagyon forgalmas az út, gyorsan jönnek... nekem is volt balesetem itt, egyébként naponta több koccanás van, szóval igen, így talán jobb :)
de meglepően sokan dudálnak
Akkor Te nem türelmes vagy, hanem nagyon ráérős:)
Nekem erre nincs időm, de ha lesz , akkor én is kivárom :D
Akkor dudálok, amikor attól tartok, hogy baleset fog bekövetkezni (pl. valaki sávot akar váltani, én meg a holttérben vagyok) pl. zöldnél egy enyhe szerintem is belefér, de a "ráfekvés" nem.
Még régebben meglepődtem a barátnőmön, mert össze-vissza dudált (már nem emlékszem, miért, de szerintem nem volt indokolt) mondtam is neki, hogy előbb-utóbb pofánverik:)))
és rám meg már akkor is dudáltak amikor 150 körül mentem (csak csendben írom :-) )
na az felháborít...
meg azon is fennakadtam, hogy kikanyarodtam egy kórházudvarban a parkolóból a közlekedő útra, a sorompónál a félhomályban kivilágítatlan szürke autó (én a szembesütő naptól alig látok), kikanyarodok normál tempóban erre dudál a hátam mögött. Ennek mi értelme? Épp ha elindulhatott a sorompónál, hírtelen fékezésre tuti nem kellett folyamodnia. Akkor miért? És nem elévágtam. Na, az ilyet sem szeretem. Nem hiszem, hogy ott akadályoztam meg abban, hogy 50-nel elinduljon
gáz, hogy ilyenen fennakadok
PL: autópályán 90-el menni a belsőben.
S mennyivel találkoztam legutóbb.
És nem veszik észre magukat.
Na ilyenkor előszeretettel dudálok :D
én is előzékeny vagyok, ha velem az valaki akkor meg megköszönöm
abban igazad van, hogy a tökölődés is épp olyan balesetveszélyes mint a száguldozás
Ebben igazad van. Én előzékeny szoktam lenni, segítem a parkolást, a kiállást, olyankor nem dudálok, sőt a tökölősnek se rendszerint, megelőzöm duda nélkül is. De amikor egy nap többel összefut az ember ,akkor már elég. Szálljon ki és keresse meg gyalog :D
De a forgalmat feltartani, hátráltatni nem szabad.
Valahogy csak szólni kell neki, hogy zöld a lámpa .
Vagy várjátok meg a következőt?? :D
a dudálva kanyarodást nem értem kristály tisztán :-) de ha úgy érzed úgy nagyobb a biztonság...
engem az bosszant fel amit pl írtam vagy amikor a dugóban csak úgy nyomja valaki (mintha attól rövidülne a kocsisor) vagy amikor erőszakosan dudálva váltanak sávot. Stb...
Egyetértek, én is ilyenkor használom általában.
Na meg akkor , ha sétakocsikázik, nézelődik, feltartja a forgalmat.
Kínlódik, nem halad ,ok nélkül.
Hátha észreveszi magát :-)
pl: nem indul el zöldnél; kiengedem de csak néz ki a fejéből mint egy tök; előzök és látom, hogy kis utcából kijönne de nem néz előre. de az utcánkból is dudálva kanyarodok ki :D s-kanyar van és nincs tükör :/
múlt héten ezekért dudáltam, túlzás? :)
lemorzézom bármikor vele hogy: szétverem a fejedet ha még egyszer ilyet csinálsz te szerencsétlen hogy a kreszt dugjam fel a...
:DD
pl olyan esetre gondolok, hogy valaki kihajtana egy kapubejáróból, de elsőbséget ad 3 sávban közlekedő autónak és egy villamosnak, közben mögüle már nyomják a dudát, közben meg még 10 másodperc ha eltelt. Na, ilyenkor szivem szerint kiszállnék és....
szóval nem szeretem az ilyet :-(
További ajánlott fórumok:
- 3 évesen kötelező óvoda - milyen esetekben menthet fel a jegyző vajon?
- Milyen esetekben lehet kíváncsi egy férfi arra, hogy van-e párom?
- A Biblia szerint milyen esetekben megengedett a válás? Csak paráznaság esetén?
- Milyen esetekben húzzák ki a lyukas fogat?
- Hatósági hazugságvizsgálatot, milyen esetekben kérheti egy egyszerű, magyar állampolgár
- Milyen esetekben lehet, Milyen jogon lehet panaszkönyvbe írni?