Milyen emberek azok akik lelövetik a kutyákat? (beszélgetés)
Állítólag a sertés is okos.
Viszont ennyire még a kutya sem...
Kezd már itt is eluralkodni Amerika ahol az emberek a kutyájukat gyerekükként szeretik.
Egyértelmű hogy komoly büntetetést kellene kiszabni azokra, akik kiteszik vagy éheztetik a kutyájuk, de ez az állatvédős begyöpesedett hülyeség is sok már.
A kutya nevelés alapja hogy én vagyok a főnök vagy falka vezér tök mindegy nem a kutya.
Imádom a két kutyám, de egyenlőre még én parancsolok nekik és nem fordítva.
A törvény pedig világos azt a kutyát amely a vad állományt megtámadja lelövik és kész. Nem jó ez így, de ez van és kész.
:DDDDD Az ég áldjon meg!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.
Mahatma Gandhi
Kutyáról van szó, az ég áldjon meg, nem haszonállatról!
Miért kóborol egy kutya?
Mert k@rva jó helye van otthon (ugye?)
Kit kell "lelőni"?
A "felelősségteljes állattartó gazdit"!!!
Na erre hozzon betartandó törvényt a drága.. illetékes!!
....mint minden, mindig valahol középen az igazság.
Sajnos megesik ilyen is , és valamivel humánusabb is. Tegnap néztem a naplót, hazai állattartó az anyadisznót körbekerítette, semmi mozgástere nem volt, persze tudom azért, hogy a malacokat ne nyomja agyon.
Tudtommal nem ettem még, de van aki azért vet meg, mert marhát eszik valaki, mert szent állat, van aki a sertésért, mert tisztátalannak tarja.
Van aki megeszi a cicát,kutyát.
Tehát mindenhol más az elfogadott.
Itt kialakult egy vita, azért mert egy álszent valaki indított egy fórumot, hogy micsoda szemét dolog kilőni a kóbor kutyákat. Miért álszent, mert ő sem tett semmit, hogy jobb helyre kerüljenek, most meg itt siránkozik.
ugyanakkor ha megtámadna egy kisgyereket, vagy akár felnőttet, idős embert, akkor meg milyen szemét dolog, hogy így hagyják kóborolni őket, meddő vita az egész.
Szegény csau csau, ő is "fogásként" kezdte, meg szentként.
Halálinjekció? Nem hiszem, hogy enni szeretnék abból a húsból.
Sok vitát indított ez a könyv is:
Time to Eat the Dog?: The Real Guide to Sustainable Living
Olvasta valaki?
És mi a véleményed róla?
Mielőtt elhamarkodod, náluk ez a természetes.
Jogos, de attól még nem kedvelem őket:-) A ház belülről az enyém, kint felőlem lehetnek!
Egyébként a párom szokta kitenni őket:-)
Mi a baj a pókokkal?
Csak mert nem csóválják a farkukat, és szemre nem olyan tetszetősek mint a kutya?
Aha, akkor rossz a címzett, mert életemben még egyetlen állat életét sem oltottam ki tudatosan.
Sőt több kutya köszönheti már nekünk az életét, amelyet befogadtunk ill. kimenekítettünk!
Ha csak a sarokban megbúvó pókok porszívózásáról van szó!
További ajánlott fórumok:
- Kérdések azokhoz, akik értik az emberek reakcióit.
- Bevallom, nem értem azokat az embereket, akik nem akarnak...
- Miért marják egymást azok az emberek, akik állítólag szeretik egymást?
- Miért azok az emberek foglalkoznak más öltözékével, akik nem annyira stílusos,divatosak?
- Régen sose értettem azokat az embereket, akik előbb adtak...
- Lehet hinni azoknak az embereknek akik itt segitséget kérnek,