Ez így nem teljesen igaz. A Medelán van egy kis tárcsa azzal lehet állítani a szívás erősségét. A kézivel meg nagyon el kell találni az ütemet hogy rendesen szívjon... Nekem is van kézi is (Avent) hát azzal elég nehéz volt. A lányomnak nem ment a szopi 6 hetes koráig. Addig fejtem és üvegből adtam neki. Hát kézivel nem ment volna...
Medela mini elektric. Nekem is ez vált be. Volt elég bajom, sokszor éjjel fejtem, s én nem szerettem volna kézzel pumpálgatni éjjel 2-kor! De ez nagyon kényelmes volt így! Persze ezzel is van meló, hisz fejés után elmostam, s a lefejt tejcit is betettem a fagyasztóba! Persze utána mentem vissza aludni....
Azért lehet jó a kézi is, de én még nem próbáltam!
Nekem is a Medela volt. Én nagyon szerettem! Hozzá tartozik hogy az én fiam 5 honapig nem akart szopni, ugyhogy fejtem a tejet naponta többször. Nagy segitség volt, hogy nem nekem kell huzogatni, hanem elektromos. Aztán a fiatalúr megtanult szopni, igy 9 honapos koráig szopott.
Nekem nagyon bevált a Medela. Csak ajánlani tudom.
Nem a mell nagysága a lényeg,hanem a bimbó mérete!Általában mindenkinek egyforma a bimbómérete,csak a cici húsban több.Nekem 75-ös -ről 95-re nőtt a cickóm szülés után,és az AVENT ISIS kézi mellszívót használtam.Nagyon bevált,másnak is ajánlom!Az elektromosok szétesnek,és csak egyfajta erővel szívnak.A kézi változatokat te variálhatod szívás közben is.
Avent kézit, sokkal jobb, mint az elektromosak, 3. gyerekre beláttam. Akkor tudtam a leghamarabb a legtöbbet fejni, azelőtt csak szenvedtem a többivel.