Avent/Tommee Tippee/Medela(swing) elektromos mellszívót vegyek? (tudásbázis kérdés)
Bár már nem friss a forum az info sokszor jol jön,nekem régen kézi medela volt a nygyoknál.Korababám születet és vettünk egy kézi Aventost,nekem nagyon bevált,bár bántam hogy nem elektromost vettem ,mert az első 5 hétben a kicsi közelébe se mehetett természetes uton a tej.
Aktív haszálatnak volt kitéve 2,5 évig birta a strapát,csak a szelepet kelett potolni,a csilagszelep nem ért semmit szinte, de az újfajta elött a hosszukással,le a kalappal,és a szelepet cserélték a jótálás ideje alatt dijmentesen.A szelep végén a vékony anyagon ha van szakadáshosszanti már csökken a vákum ereje,nehezen lehet észre venni.Elég ha apuka fertötleniti és kicsit erélyesebben mossa el.
Miután már vettünk egy elektromos Tommee Tippee-t és nem vált be, megvettük a kézi Aventost. Használható, de nem a legjobb.
A MAM-nak szuper a cumisüvege és a cumijai is, ha most vennék mellszívót tuti a MAM-osat venném.
Nagyon megbízható márka és akinek van, nagyon dicséri.
AVENT.
Az sem utolsó szempont, hogy ha bármelyik alkatrésze tönkremegy, tudsz hozzá venni. Egyszerű használni, mégis hatékony. Hat mellszívót vettem/kaptam, ez vált be. Nekem a lányom koraszülött volt, fejtem neki a tejet, jó volt akkor a kézi is, de a kisfiamnál megvettem az elektromosat. Sokkal kényelmesebb. :)
elektromos!!!
az utolsó mondatodat nem értem..
Mindenkinek köszi a választ!
Nem is vártam egybehangzó véleményt :)
Szia,
nekem egyáltalán nem volt, illetve kaptam kölcsön, és egyik sem vált be, (pesztonka és medela) viszont így is minden rendben volt, 1éves múlt a lányom, még mindig szoptatom.
Szerintem akkor vegyél, ha már látod szükség van rá. Esetleg nézd ki, és csak Apát el kell érte küldeni :)
Nekem kézi Avent van, imádom, nagyon szuper.
Viszont a kezem teljesen kész van a sok fejésből... de szerintem mindegy a márka, megerőltetést bármelyiktől lehet kapni.
Én nem vennék még utólag sem elektromosat.
Nekem a lányom koraszülött volt, nem tudott szopni, fejnem kellett, de a kézi fejés nekem nem ment, mellszívót kellett vennem. (Aztán úgy belejött a szopcsiba, hogy abba se akarta hagyni, de ez más téma.) A 6. mellszívó vált be, és ez az Avent volt. Viszont a sok pumpálástól kikészült a csuklóm, az ízület kilazult, fájt minden mozdulat, kiugrott állandóan, csuklóvédőt hordtam hónapokig, ami kisgyereket gondozva nem valami jó.
A fiamat várva megvettem az elektromos aventet, ami tökéletes kis masina! Teljesen úgy szívja ki a tejet, ahogy neked megfelel: elkezded pumpálni, és megnyomod a gombot rajta, amivel átváltod a kéziről elektromosra, folytatja azt az ütemet, ahogyan kézzel pumpáltad. Lazulhatsz, pihenhetsz közben és így könnyebben is jön le a tej. :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Kézi vagy elektromos mellszívó a jobb? Ki mit ajánl?
- Milyen elektromos mellszívót vegyek, ami nagyobb keblekhez is beválik? :):):)
- Érdemes elektromos mellszívót venni?
- Milyen márkájú elektromos mellszívót érdemes venni?
- Melyik a legjobb elektromos mellszívó?