Milyen diétás jó ételkiszállítók vannak? (tudásbázis)
én a helyedben úgy csinálnám, hogy először kitalálnám, hogy milyen típusú diétát (étrendet) szeretnék folytatni a jövőben. ha ez megvan, akkor ehhez már könnyebb keresni ételszállítót, aki olyan típusú ételt szállít neked.
csak mert mindegyik diéta más elven alapul, hiába tartod be a nap egyik részében, ha ebédre pont másfélét kapsz (ami egy másik rendszerbe beillene)... nem mindegy pl hogy szénhidrátszegény-zsírban gazdag étrendet szeretnél, vagy zsírszegény-közepes szénhidrátost... vagy valami teljesen mást:)
persze a legjobban akkor jársz, ha elkészíted magadnak otthon az ételed, akkor tudod csak tutira, hogy mi van benne. és olcsóbb is.
csirkemellet grillezni, sütni-főzni, mellé köretnek salátát v rizst, akármit készíteni mosogatással együtt napi fél óra..és tudod vinni magaddal dobozban.
nem kizárt, hogy vannak szuper ételszállítók, de én ezekről a nagyokról elég sok rosszat hallottam sajnos:(
Eddig még nem rendeltem ilyen ebédeket de már meguntam a kövérségem. Persze mellette mozogni is szeretnék meg odafigyelek minden étkezésre, viszont talán megkönnyíti a dolgomat ha minden nap a munkahelyemre kihoznának valami diétás ebédet.
Nem ismerem ezeket a kajaszállítókat.
Azért túl pocsék ízű valamit nyilván nem szeretnék enni.
Melyik az amelyik még esetleg ízlik is és nem maradok farkas éhes utána?
Előre is köszönöm a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Hogy tudnék lefogyni, ha éppen a diétás ételekkel vannak gondjaim?
- Édesszájúaknak milyen diétás édességet ajánlasz, ami a legkevésbé hízlal?
- Milyen diétás, fogyókúrás kaját főztél ma magadnak?
- Városban egy helyi ételkiszállító autó hátsó részében kutya...
- Milyen diétás/egészséges ételek vannak, amik olcsók is?