Milyen diétás/egészséges ételek vannak, amik olcsók is? (beszélgetés)
8. Noémi 23
2010. febr. 11. 20:51
Sziasztok:)
Én abonettet szoktam vacsizni, az nem vészes árban, Zabfalatot, müzlit nasizni az sem annyira durva. Felvégottból párizsit lehet venni, sok zöldség gyümi...sajt, turó, az már húzosabb.
Bár én nem költöttem egy egy hó eleji bevásárlássla sosem többet mikor diétáztam. Amiból addig többet vettünk akkor kevesebbet és abból kijött az én kosztom:)
7. vaczila
2010. febr. 11. 18:53
A teljes kiőrlésű gabonák ára nem vészes és egészségesebb, mint a finomlisztből készült dolgok. De sokféle tejtermék is van ami egészséges és azok többnyire megfizethetőek. Zöldséges ételek, pl főzelékek, saláták, párolt zöldségek szintén nem kerülnek túl sokba. Talán a húsok azok, amik drágábbak, de lehet időnként akciósan is vásárolni, vagy vannak olcsóbb részek, pl máj, ami egészséges és olcsó is.
6. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 4. - Burkuska)
2010. febr. 11. 18:26
Osztom a véleményt.
5. megryan
2010. febr. 11. 17:56
Hát, nem sok... a tészta, a krumpli, kenyér, rizs olcsó, de nem egészséges... a paradicsom, saláta, lazac egészséges, de ára is van...
4. Burkuska (válaszként erre: 1. - Evawitch)
2010. febr. 11. 17:56
Minőség és olcsóság legtöbbször nem jár együtt.
Próbálj meg sok zöldséget enni.Az elfogadható áron van és egészséges.
3. melinda0328
2010. febr. 11. 17:46
Semmilyen.... :S :(
2. fd8e423e9e
2010. febr. 11. 17:45
Nekem van több egészséges étel a receptjeim között, vannak köztük drágábbak, de olcsóbbak is, és a többségük könnyű, egészséges.
1. Evawitch
2010. febr. 11. 17:44
Nem szeretném a fél fizetésem kajára költeni, de minőségi és egészséges ételt szeretnék enni mindig.
További ajánlott fórumok:
- Régi édességek, ételek, amik mára eltűntek...
- Mely ételeket jobb kerülni a terhesség alatt, illetve mik azok, amik fogyaszthatóak?
- A tűzhelyen főtt ételek egészségesebbek, mint amik a mikrohullámú sütőben készülnek? Ha igen, mi ennek az oka?
- Melyek azok az ételek, amiket konyhai analfabéták is meg tudnak csinálni a ház felgyújtása nélkül?
- Megdöbbentő ételek amiket szeretünk:)
- Miért vannak a bébiételekben olyan ételek, amiket még nem is ehet a baba?