Milyen az egészséges mell tapintása? (tudásbázis)
+ egy vmire valo nodokker azert a melleket is megszokta vizsgalni,mikor felirja a tabikat.
Ha ezt a Te dokid leszarja, erdemes valtani...
Ha elmennél nőgyógyászhoz, akkor rájönnél, hogy az elképzeléseid valótlanok. Nem nyomkodja meg annyira, hogy fájjon.
De inkább fájjon a vizsgálat, mint bármi legyen.
Középen a mirigyek vannak benne.
Amúgy meg inkább doki, mint itt a távgyógyítás.
Amúgy meg nem markolásznak, nem is fáj a vizsgálat.
Ciklustól függetlenül néha fáj az egyik mellem, 1-2 havonta egyszer, mindig ugyanott. Szoktam magamnak vizsgálni, bár inkább a férjemet kérem meg, mert valahogy nekem nem olyan. Nem találtunk benne semmi csomót, vagy elváltozást, de olyan furcsa az egész, a mellkasomhoz közel nem sima, olyan dudoros, vagy nem is tudom hogy mondjam. Rücskös. Meg mindkettő közepe olyan keményebb, máshol puhább.
Tudom hogy nőgyógyászhoz kellene mennem, de nagyon félek, hogy iszonyat megnyomkodják.
Leírnátok nekem, hogy egy önvizsgálat során milyen a tapintása egy egészséges mellnek?
És mitől lehet néha ez a fájdalom? 3 éve szedek fogamzásgátlót, előtte nem éreztem ilyesmit, csak a szokásos menzesz előtti feszülést.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Bölcsis, ovis gyerek mellett nehéz egészséges maradni?
- Mért van az hogyha valaki tudna szoptatni mégsem teszi nehogy a melle elformálódjon?Neki nem a baba egészsége a legfontosabb?
- El akarok kezdeni egészségesen táplálkozni, de pici babám mellett nehezen tudom megoldani a főzőcskézést! Mit ajánlotok, hogy kezdjem?
- Olyan kismamák, anyukák tanácsait, történeteit szeretném kérni, olvasni akik méhen belüli tumor mellett hordtak ki egészséges babát!?
- Fogamzásgátló és Omicral (gombaölő) mellett fogant baba egészséges lehet?