Milyen alkotások, emberek és helyek inspirálnak téged? (beszélgetés)
Elsödlegesen úgymond belülröl; rendszerint "Heuréka!" felkiáltással. :)
Egyetértek az elöttem szólóval: bármi és bárki inspirálhat - de nem minden és mindenki.
Ha jól emlékszem, Feldmár mondotta egy interjú alkalmával, hogy semmit nem ér a beszélgetés, ha mindketten úgy állnak fel az asztaltól, hogy nem lettek gazdagabbak valamivel.
Konkrét dolgokra gondolsz, vagy csak úgy általában? Engem nagyon sok minden, felsorolhatatlan. Zene, könyv, film, festmény, hegyek-völgyek-tengerek, természeti csodák, régi fényképek ... nagyon mélyen tudnak hatni rám.
Legutóbb megint 1 órán keresztül bámultam a Munkácsy-trilógiát - már vagy harmincadjára kábé...
Alkotások: inspirációként a képek segítenek legjobban, ezek viszik legjobban előre a gondolataimat, és először képekben látom az újat. A képhez találom a zenét, ami csak aláfestés, a szavak jönnek, és a tudatalattiban marad általában, hogy hol is ragadt meg bennem.
Azok az emberek tudnak igazán inspirálni, akikkel lehet vitatkozni.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Ovisokkal elkészíthető alkotásokat keresek! Aki tud légyszi segítsen!
- Pécsi emberek segitsetek!:) milyen szórakozó, születésnapi meglepibulinak való helyeket tudtok?