Milk&Love tejserkentő kapszulát szedett valaki? Milyen tapasztalatai vannak? (tudásbázis)
bejött
viszont a görögszénamag tea nem
Szia!
A moreMilk alapanyaga is a görögszénamag, de abból sokat kell beszedni, hogy tényleg használjon, az viszont nem biztos, hogy hasznos a gyereknek. A MoreMilk maximum szedhető mennyisége kb. 1000-1200mg görögszénamagot tartalmaz, de elvileg ez kevés, kb. 3500mg kell a mérhető mennyiségnövekedéshez.
Én is végigmentem a tejcsinálás minden fázisán, de sajnos aki nem születik tejesköcsögnek, abból maximum a tündér keresztanya tudna azt csinálni:-( Az én babám most múlt 4 hós, elkezdett mást is enni, és az a vicc, hogy ahogy beletörődtem, hogy ennyi a tej és kész, és nem stresszeltem magam ezen, rögtön valamennyivel több lett. Egyébként a tápszer nem méreg, semmi baja nem lesz, ha azzal pótolsz, tele van hasznos anyagokkal. A szükséges immunvédelmet meg kis mennyiségű anyatejtől is megszerzi a babád.És szerezz be szoptanítot, kicsi babánál hasznos, nem szokik rá a cumisüvegre, és megmarad a szoptatás élménye is. Szerintem jobb, mint a tejcsinálós kapszulákkal idegelni.
a legolcsóbb helyen 5600 a 60 szemes, én a 28-ért 2000-et gondoltam.
én próbáltam az összes teát,sört,karamalz malátaitalt,masszázst,egész nap cicincsüngést+fejést,de semmi...már tápszert akartam venni amikor elkezdtem ezt szedni.a gyakori szoptatást sem hagytam abba ,a karamalz is maradt,így együtt elég volt.
További ajánlott fórumok:
- Szedett már valaki mycosyst-gyno kapszulát?
- Szedett már valaki "Alga kapszulát"?? Hatásai és tapasztalatai?
- Barátcserje kapszulát szedett valaki lombik alatt?
- Szedett már valaki Seatone zöldkagyló kapszulát?
- Szedett már valaki Urostemol Femina kapszulát? Mi a véleményetek?
- Használt már valaki More Milk tejserkentő kapszulát? Tapasztalat, vélemény?