Szedett már valaki Urostemol Femina kapszulát? Mi a véleményetek? (beszélgetés)
Szia te hogy szedted be ?szétszeted
Nem volt mellékhatása
2 doboz bontatlan Urostemol femina kapszulát szeretnék átadni, lejárati ideje 2020.03. Ára: 3000 Ft/doboz, egyben a két doboz 5500 Ft. Budapesten, a VI. kerületben átvehető.
e-mail címem: marta.szucs@gmail.com
A Vaterán is hirdetem.
Sziasztok !
Én is szedtem a kapszulát, eddig folyamatosan 3 hónapig napi 2 szemet. Kb 2 hét után kezdtem igazából érezni a hatását. Jónak tartom, 3-4 órát simán kibírok pisilés nélkül, pedig előtte sokszor fél óránként muszáj volt, éjjel pedig 3-4x is fel kellett kelni.
Most ugyan nem szedem 2 hete, még nem érzem hiányát. De ismét szedni fogom napi 1 szemet, fenntartó kezelésként.Szóval ne adjátok fel...
Szia!
Sajnálom hogy ilyen komoly gondjaid vannak.
Úgy döntöttem, én még nem veszem meg, mert 3 hete tesztelek egy készítményt, a tömjén kivonatot. Ebben bízom hogy segít. Nagyon szerteágazó hatása van, és már van amit helyre is hozott kb 2 hét alatt. Mivel sok pozitív hatását olvastam fórumon és gyógyulásokat, abban bízok hogy minden nyavalyámat orvosol ami így 60 felett adódik.
A lóbalzsam csak addig hat amíg kened. A tőzegáfonyát pedig marékszám kell ahhoz szedni, hogy a húgyúti problémákon segítsen.
Nekem is van vese és húgyhólyag problémám, a gerincemmel is több féle baj, rákos voltam már kétszer, ízületi fájdalmaim vannak, tüdő fibrózisom és idült hörghurutom is van. Utóbbi kettőnél érzek pozitív változást. Tehát van még mit helyrehozni. :)
Szia! Sajnos abbahagytam, pedig enyhe javulást éreztem a 13 nap alatt..Elfogyott, és nem vettem másik dobozzal.Kaptam 8 szem tőzegáfonyát, meg volt is itthon másfajta, most azt szedem, de ezek nem érnek semmit sem..Újra fáj utána..Az Urostemoltól sokkal jobb volt..ÉS ami a plusz, szerintem attól nem fájt már a gerincem és jobban tudtam menni is..
Kb egy időben kezdtem az Urostemolt és kenegetni magam a zöld lóbalzsammal..Már határozottan szépen, sokkal könnyebben mentem..Más idegen gyógyszer nem volt, csak a megszokottak..Már megint fáj a gerincem, pedig a lóval kenem..Szóval szerintem, az Urostemolban van valami olyan hatóanyag, vagy gyulladás csökkentő amitől jobb lett a menésem..Kerestem a betegtájékoztatót a neten, mert ami a dobozban volt, azt odaadtam ismerősnek..A lényeg, hogy legközelebb megveszek 2 dobozzal belőle.....Szerintem 1 hónap nem elég arra, amit tönkretett x év..De mindenképp újra kezdem, már kíváncsiságból is a gerincem miatt, hogy tényleg ettől lette-e jobb..MAJD írd meg a tapasztalatotad..Várom..Szia Ági
További ajánlott fórumok:
- Szedett már valaki mycosyst-gyno kapszulát?
- Szedett már valaki "Alga kapszulát"?? Hatásai és tapasztalatai?
- Barátcserje kapszulát szedett valaki lombik alatt?
- Szedett már valaki Seatone zöldkagyló kapszulát?
- Milk&Love tejserkentő kapszulát szedett valaki? Milyen tapasztalatai vannak?
- Szedett már valaki fűrészpálma kapszulát?