Barátcserje kapszulát szedett valaki lombik alatt? (beszélgetés)
én a szegedi kaáliba járok.
hát nem semmi mennyi mendenen mentél te is keresztül. nekem is ez lenne a 6. laparos műtétem.
volt 3 cysta, 1 pco/ahol volt már hydrosalpings is/, 1 méhenkívüli, és az utóbbi amikor nem vették le egyiket sem, tehát 5 műtét ebből az egyiknél bikini vonalban vágtak...komplikáció volt.
én nem tudom mi miatt nem tapadt meg az első beülti után. ahogy emlékszem nem vettem észre folyadékot akkor.
a gynexet nem próbáltam még.
viszont ettem a méhpempő kapszulát, halolaj kapszulát, iszom február óta az alveot. voltak tartós akupunktúrás tűka fülemben. próbálok egészségesen élni, enni. nem dohányzom, csak néha és nem sokat iszom. cappucinó, de nem minden nap. nem eszek cukrot, azért fehérlisztől készült cuccok lecsúsznak, de amit én csinálok felesben csinálom tönkölybúza liszttel.
méregtelenítettem is már és próbáltam az első megpróbáltatás után a szervezetemet ill. az immunrendszeremet felturbózni.
sajnos a hormonkezelés kiváltja a mégnagyobb folyadék termelődést. ezért vagyok kíváncsi a barátcserje mit csinál stimu alatt.
te hová jártál?
1. sikertelen lombik után vagyok. a 2.-at a folyadék miatt abbahagytuk a 6. napon.
szedtem 10 napig gyulladáscsökkentőt, de közben is volt folyadék. sőt tegnapelőtt megnézettem és megint láttak benne. a menszim már 23-óta késik, most 5 napig sárgatest hormont szedek, h. megjöjjön.
egyre jobban a felé hajlok, hogy legyen egy ujabb...6. műtét és vegyék ki a beteg petevezetéket, amit mellesleg áprilisban ki akartam venni, de nem vették ki, mert éppen nem volt benne folyadék.
Nekem a fő problémám az endometriózis volt. De többször volt hidrosalpynsem is. Többször leszívták de mindig visszajött.Emiatt mind
a kettő petevezetékemet el kellett távolítani. végül már csak egy petefészkem maradt.
gratulálok!!!
én is ettem mézet, de nem seikerült az első beültim, most viszont újra hydrosalpingsem van :((
neked is ez volt a problémád?
miért szeretnéd stimu alatt szedni?ha nem titok.
én kúrát csináltam,de nem voltam még ilyen helyzetben-ezért kérdezem.
nekem magas volt a prolaktinom és azt tette rendbe
Szia! Én ugyan nem voltam lombikos, de egy rövid ideig szedtem barátcserjét. Akkoriban nálunk még nem volt kapható, egyik ismerősöm hozta kintről.
Sok jót hallottam róla, szerintem szedd nyugodtan, ártani nem árt
halló!
stimu alatt szedett valaki barátcserje kapszulát? tapasztalat?
További ajánlott fórumok:
- Szedett már valaki mycosyst-gyno kapszulát?
- Szedett már valaki "Alga kapszulát"?? Hatásai és tapasztalatai?
- Szedett már valaki Seatone zöldkagyló kapszulát?
- PCO-san szedhetek barátcserje kapszulát?
- Szedett már valaki Urostemol Femina kapszulát? Mi a véleményetek?
- Terhesség alatt lehet barátcserje kapszulát szedni?