Mikulásváró menü recept
A Mikulásváró menü hozzávalói:4 közepes alma
» 5 dkg vaj
» 4 ek. müzli
» 1 ek. durvára vágott dió
» 2 ek. méz
» 1 dl málnaszörp a tálaláshoz
A Mikulásváró menü elkészítési módja:
A megmosott almák magházát kiszedjük, majd kivajazott tűzálló tálba állítjuk őket. Összekeverjük a mézet, a müzlit és a diót, és az almák üregébe töltjük. Ezután ráteszünk egy darabka vajat az almák tetejére, így tesszük be az egészet előmelegített sütőbe. 200 fokos sütőben 15-20 percig sütjük, majd forrón, málnaszörppel meglocsolva tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Tüccsögi, 2010. szept. 9. 14:56
A mikulásváró menü elkészítési módja és hozzávalói.