Mikor indul be az előtej csorgás? (tudásbázis)
Nem kell megijedni, mert már a terhesség alatt jelentkezhet. Ez egy természetes dolog.
Mivel az első Babámat várom, és még nem igazán vagyok tájékozott, így az esti fürdésnél megijedtem az előtej láttán. Még jó, hogy van ez a honlap, és megnyugtató információkat látta Tőletek! Köszönöm!
Nekem is mindkétszer kb félidőtől volt.
szülés előtt egyáltalán nem volt előtej nálam,csak szülés után indult be
Nekem a szülés előtt 2 héttel volt és indult be.De szerintem ez változó,ismertem olyat is akinek csak szülés után indult be-amikor hozták a piciket szoptatni,de akkor úgy,hogy csak folyt neki(kórházba).
nekem olyan félidőtől volt mindkét terhességnél:)
Nekem kb a 18 héttől a végéig volt még vajúdás közben is.De nem számít semmit a fiam 2 hónapig kapott csak anyatejet sajnos.
Harmincadik héttől volt nekem, de nem az számít, hogy van-e előtej, vagy nincs.
Nekem egy csepp előtej sem volt...
A fiamnál 16. héten indult el, a mostani terhességemnél meg kb. 25 hetesen. Van mikor átlátszó és van amikor nagyon sötét sárgás. Sztem attól is függ épp mit ettem ittam.
Nektek milyen szinu a korai elotej?
Nalam narancsarga foltot hagy, de a szuleszno szerint normalis. Mit gondoltok?
(Csak nehany csepp hetetnte, a 22.hettol, es csak az egyik mell)
Sziasztok!Örülök h jó véleményeitek vannak.Köszönöm.Most igy a 37.héten megint van csorgás:)rövidesen megtudom majd irni hogy állok élesben a tejcivel:)Niki majd meg mutatja mit tud kihozni belőlem:)
Az elején,amikor csak pár csepp volt a felsőimen, akkor én is csak azt az arctisztító korongot használtam:-)
S normális hogy egyszer van, egyszer nincs. Nekem is hullámzott a csöpögés egészen szülésig. Majdk ha meglesz a babó, akkor beáll.
Nekem első babával a 16. héttől csöpögött a tejcsi, másodikkal csak szülés után. Bár szülés előtt néhány héttel éreztem, hogy van már tejcsi, de nem csöpögött. Én melltartóbetét helyett sima kozmetika vattakorongot használtam. Valahogy hülyén éreztem magam a melltartóbetétben, feleslegesnek tartottam amiatt a pár csepp tej miatt.
Nekem az első babánál azt mondta mindenki, hogy a korai tejcsorgás azt jelenti, hogy sok tejem lesz. S igazuk lett. :) Mindkét babával küzdöttünk a túltermeléssel az elején. Biztos hogy nálad is minden rendben lesz, a tej mennyiségével nem lesz gondod. :)
Szerintem normális. Nekem is volt,hogy jött belőle, máskor meg semmi. Így mindig volt nálam m.betét. Legalább tudod,hogy mire jön a baba, biztosan lesz tejcsi. Az a lényeg,hogy ne nyomogatsd,legyen meg a babának majd az előtejci.
szerintetek normális h most meg a 23héten már szinte nem is folyik?
nekem már a harmadik hónap óta csepegett, mostmár egyre erősebben
Szűlés után jelentkezett nálam.
sziasztok!köszi h irtatok!igazán érdekes h mennyire változó ez a dolog!pusz
Nekem úgy 5 és fél hónapos terhesen volt pici pötty néha-de csak az egyikből.
Nálam sem volt semmi jele. :))
Nekem egyik fiamnál sem volt szülés előttig. Bezzeg utána!
Szia! Én most 32 hetes vagyok és kb. 1 hónapja vettem észre,hogy szivárog az előtejem.
Szia Lindus!!!!
Nekem is hónapokkal a szülés előtt már volt előtejem!!! 8 hónapig szoptattam, még volt tejem akkor is bőven, de a gyerekem magától lemondott a ciciről. Megjött ugyanis, és azt mondják, h olyankor megváltozik a tejcsi íze...
Gratulálok, és sok boldogságot a babához!!!!!!
Már nekem is volt előtejem mindkét terhességemnél kb.a 6-7. hónaptól kezdődött a ,,pöttyösödés". Első fiamat négy és fél hónapig:-(,másodikat 14 hónapig :-)tudtam szoptatni.
Biztos ügyes leszel!
Sok erőt,egészséget kívánok mindkettőtőknek!Még a java hátra van:-)
Nekem az 5-6. hónapban kezdett csepegni a tejcim mindkét terhességemnél, de sajna nem tartott sokáig a szoptatási időszak. :(
Nagyon sok sikert kívánok előre is hozzá! :)
Nekem már nagyon korán beindult kb. a 4-5. hónapban!Én nagyon örültem neki! És most 2 éves a kislányom és még mindíg van egy kis tejem!
Nekem se volt semmi szülés elött!
Lehet, hogy ez most átmeneti lesz.
További ajánlott fórumok: