Kinek mikor indult el a gyereke? (beszélgetés)
Az én fiam 8 és fél hónaposan indult el,9hósan már szinte futott.
A 7hós csodálkozósoknak, meg a húgom 7 és fél hónaposan indult el, anyámnak hullott is a haja:)
nahát!
Gondolod hazudok?
aha:)))))))))))))))
Én meg olyan aki úgy született,kipottyant,aztán futott:)))))))))))))))
Sajnálom ha megbántottalak,nem ez volt a szándékom.
De a véleményem ettől még ugyan az amit leírtam.
Nem kell utána néznem semminek,mindig gyerekek közt dolgoztam,nekem is van három,és egyet sem láttam aki 7 hósan önállóan járt,és nem is kell ennyi idős korban még ezt.Szóval ha mégis,akkor bizony a párod "csodagyerek":)))
Ja,és nem lebutáztalak,hanem amit anyósod állíz arra írtam,hogy butaság!!!
Ne aggódj,nincs elkésve.Mászik?Mert a mászás nagyon fontos,és akik másznak általában később indulnak el.
Megfigyelték,hogy azok a babák akik nem másztak,sokkal nagyobb eséllyel lesznek diszlexiások diszgráfiások.Az a jó minél többet mászik.Már úgy fejlesztik(mászatják) a babákat a korai fejlesztőben,akik maguktól nem csinálják.
A fiam ment 10 hósan,de Ő mindent korán csinált.Nem tudták bizonyítani nála a diszlexiát,de csak a pénz miatt nem,de diszgráfiás.A másik kettő sokkal később indultak el,13 és 15 hónaposan.Ők sokat másztak.
Egyébként nem kell semmit sürgetni a gyerekeknél,mindenki fejlődik a maga tempójában,nem egyformák.Teljesen felesleges össze hasonlítgatni Őket,nincs értelme.
Aggódni meg akkor kell,ha a gyerekorvos is azt mondja.Minek bármit is siettetni??
Szia! az én fiam már elmúlt 13 hónapos és még Ő sem megy egyedül csak kézen fogva illetve kapaszkodva. Mindennek eljön az ideje...ne aggódj..én sem aggódok, mert tudom, hogy majd akkor fog elindulni a Fiacskám amikor eljön az Ő ideje. :-)
Minden gyerek más...de hát ezt Neked tudnod kéne, hiszen már van egy nagy lányod is. :-)
További ajánlott fórumok:
- Miért vállal 5 gyerek mellé még gyereket akinek se munka se pénz?
- Van itt olyan, akinek nincs megkeresztelve a gyereke és nem is akarja? Miért döntöttél így?
- Hol vannak a tanárok, mikor a gyerekek összeverekednek?
- Amikor az óvodából haza KELL vinni a gyereket délben...van ilyen törvény?
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb
- Mikor indítottad útnak először egyedül az iskolába a gyerekedet, akinek buszoznia kellett?