Való Világ 6 mikor indul? (tudásbázis)
Remélem soha többet nem lesz ilyen igénytelen,népbutító vacak a tv-ben!!Igen szegényes lélekre vall,ha vki enélkül már el sem tudja képzelni az estéit...
Jaja már én is nagyon várom. Minden vágyam ez a szar.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Én is remélem,hogy 10 évig nem inditanak ujjat. De látom hiú remény! Egyet lehet tenni másik csatornára kapcsolni!
Óóó, igen! Most már érdemes élni!
Egy fenét!!
Szerinted hogy lehet kikerülni hogy az ember ne tudjon minden szarról ami a VV-ben történik? Bemegyek a boltba, de már a napilapokon hatalmas szalagcímmel virít mi történt a villában. Csak a vak nem látja.
Ha a neten olvasni akarom a híreket, pl. a blikken elsőként ezt nyomják az arcomba, de még az index.hu-n is vagy az origón. Ki se lehet kerülni.
De nem vagyok álszent, bevallom, hogy ha nem is rendszeresen az első 3-4 szériából láttam adásokat. Még az első nem is volt olyan szörnyű, de a többi egyre gázabb volt. A mostanit már nem néztem. Felháborítónak tartom, hogy ilyen értékrend a követő a fiatalok számára. csodálkozunk, hogy olyanok amilyenek?
Kérlek szépen! Hadd legyek az első!
Lesz... mert megérdemled.
Felnyomtam egy tárra az összes adást, akinek kell, jelezzen.
Pfúúúúúúújjjj! xD
Csak vicceltem, több értelme lesz, mint ennek a hulladéknak.
Na lehet engem cikizni, de már nagyon várom a "milliomost" Fridivel.
Nagyrészt én is tányért rakok rá. :)
Nem csak filmek vannak, hanem műveltségi vetélkedők is...az hidd el többet ér ennél a szennynél és sokminden ragadhat rád.:-)
Valóban-mikor az ember már a lóbőrt húzza.
Én még annyira se bonyolódom bele. Szerencsére nem lcd, tudok rá pakolni.:)
De most épp Dr. Csont megy, az jóóóóó!:)
Azzal sincs baj, miért lenne?
Vannak, csak órákkal később, mert előtte az ilyen szutykot kell vetíteni.
Bekapcsolom a TV-t, ránézek, hogy hol mi van. Egy ilyen műsornál kb fél perc, és undorodva nyomom a távirányító gombját tovább. Nem nézem, Neked is inkább a helyesírást kéne helyette gyakorolni - lessz - mióta az eszemet és a helyesírást tudom, ismerem, tanultam - lesz, vagyis egy sz-szel írjuk.
Rólam biztos nem derülne ki, hogy nézem ezeket az igénytelen műsorokat...
Így igaz.Már nem reménykedek,hogy értelmes műsorok is napirenden lesznek-amíg erre van igény.Sajnos:(
Nem az a baj, ha valaki VV-t néz, hanem az, ha valakit CSAK az ilyen jellegű műsorok tudnak lekötni.
Angyalom, attól, hogy valaki szidja, még nem 100 %, hogy nézi. Csak az embernek tele van a töke azzal, hogy szeretne még időben valami normális műsort nézni, de nem lehet, mert ilyen ócska, hulladék műsorokkal van telek*rva a tv.
Jaj hát remélem nem indul, így is kevesebb idő jutott a Spektrum a Natgeo és a Discovery műsoraira...persze egyébként is mindig csak ezeket nézem.
Igazad van lesz mit szidni....méghozzá azért mert a sorozataim bánják! Mert amúgy meg nem izgat. :D Szóval nem nézném. :D
Ja-Ja ezt mindig is tudtam csak nem reklámoztam. :)
Nem, van 2 tv a lakásban, de be sincsenek dugva,
Én azért néha ránézek.. ha poros, letörlöm. :D
További ajánlott fórumok: