Való Világ 5 mikortól kezdődik? (tudásbázis)
népbutítás, időrablás, már annak, aki hagyja. egyébként egyszer, egy másik sorozattal kapcsolatban volt egy felmérés, és megállapították, hoyg a sorozat idején kevesebb volt a betörésés lopás, mert:
1. a rablók tudták, hogy otthon van a család
2. ők is otthon maradtak, és nézték :DDD
Egyet értek.Valaki írná már le,mi értelme van????
Inkább adnának egy jó kis vetélkedőt,vagy talk-show-t.
Mert sokaknál a tv háttérzajként is funkcionál.
Én utálom,ha szól és senki nem nézi.Ha csak én és a gyerekek vagyunk itthon,szinte soha nincs bekapcsolva.De akik nézik,azok sem valószínű,hogy azért,mert egy színvonalas műsor.Ha meg valóban van rá igény,az nagyon elkeserítő.
Az a legjobb, amikor valaki indulatosan neki támad az embernek, hogy mi az, hogy meg van írva előre? :D Na, ezeken jót nevetek..
Elég ritkán nézek tévét, de engem a gondolat is idegesít, hogy lesz. Erre igény van egyébként, hogy ennyire nyomatják?
Ezt írtad:
"Az első3at azért mert fiatal voltam és naív. . . :)"
Erre írtam, hogy szegénykém milyen nagyon öreg vagy már a magad 24 évével! :))))
Mármint én???:)
Ez jó! Ma töltöm a 24. életévemet...tehát azért még öreg nem vagyok, de amikor ment az első 3 akkor azért még fiatalka voltam...:)
Megmondom az őszintét én néztem mind a 4et eddig....:)
Az első3at azért mert fiatal voltam és naív...:)
A 4et meg azért mert jókat röhögtem rajtuk, hogy mennyire idióták az emberek.
Mindenki tudja, hogy előre meg van írva az egész!De én bírom a sok hülyét!:)
Egyébként a kérdésre válaszolva elvileg augusztus végén kezdődik...:)
Érdekel rajtad kívül még valakit?
Ja persze, azokat, akiknek ez hatalmas pénzt jelent.
Való Világ? Amikor előre megirt szövegkönyvből,felvételről dolgoznak és az a legmenőbb,aki hülyére issza magát?
Lassan az RTL is arra a szintre süllyed,mint a "két hetes gatyó".:-(
Inkább eladom a tévém is,hogy a gyerekem ne ilyesmin nőjön fel.
Már megint lesz?!Nem hiszem el,hogy ennyire szükség van a népbutításra,hogy ilyen műsorokra van igény.
Ez borzasztó:((
Mondjuk én amúgy hetente kb 1 órát tv-zek,de akkor sem látok semmi értelmeset.