Mikor a leghatásosabb az edzés? (tudásbázis)
Én észrevettem, hogy este sokkal könnyebben futom le ugyanazt a távot, mint reggel.
De azért reggel szoktam, mert pl. hétvégén olyan jó utána üdögélni a kertben,grillezni, vagy pihenni a strandon és fagyizni-büntetlenül:)
én is reggel tornázom azért mert ekkor tudok rá ídőt szakítani.
Az viszont tény,hogy akkor leghatásosabb az edzés ha az étkezésedre oda figyelsz és a megfelelő napszakban eszed a megfelelő ételt.
Állítólag reggel v délelőtt a legérdemesebb tornázni, bár én régebben (mikor minden nap tornáztam) mindig este tornáztam és úgy is gyönyörű eredménye volt. Mindig magamtól tornáztam, volt egy terv, ami miden napra ugyanaz volt.
3X70 felülés
3X70 lábfellendítés
3X40 guggolás
Most is erre kéne visszatérni, mert nagyon hatásos volt, csak uncsi... Ezért én is a mostani DVD-s aerobikokat próbálom csinálni. Zene, móka és tánc végett a Pump it Up! sorozat a kedvencem, de nagyon nehéz :)
Szia!
Én leginkább reggel,ugyanis van egy 21 hónapos kisfiam,aki ezt még tolerálja :)))
Csak 30 perc,de lehetőség szerint minden nap, Sinkó Andrea. Jan. végén kezdtem,a diéta inkább laza, nincs kenyér,tészta,cukor és hasonlók.
Több,mint 10 kg-nál járok,már csak a narancsbőrt kéne eltünteni, de ha marad az sem gáz!
Szép napot!
Sziasztok!
Ti mikor szoktatok tornázni (otthon)?
Reggel, este?
Milyen gyakorlatokkal értetek el gyors eredményt stb. Kinek mi vált be?
Üdv
porcica
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Mennyi idő alatt tudok 5kg-ot fogyni?(és mi a leghatásosabb módszer)
- Rágcsálók (egér, patkány) elleni leghatásosabb módszer, praktika!?
- Szerinted, melyik a leghatásosabb diéta?:)
- A leghatásosabb tornagyakorlatok fenékre, hasra, combra
- Szerintetek mely napszakban a leghatásosabb az edzés?